Életrevalók

Intouchables

2015.04.17 KeriPeti

Az Életrevalók címe nagyon találó. A szereplők tényleg életrevalóak, annak ellenére, hogy sajnos tolószékes a főszereplőnk. Csodálatos látni azt, hogy képes még ennek ellenére is örülni mindenféle apróságnak. És hát a barátság része is nagyon szép.

2017.11.14 baalint

Ismerősöm ajánlása alapján néztem meg a filmet és nem bántam meg. Ez bizony újranézős film lesz :) végre nem egy amerikai sablonos, klisés film. Vannak benne kiszámítható részek ugyan, de ez bőven belefér.

2016.07.22 Igob1

Klasszikus és zseniális dráma az életrevalók. Egy lapon tudom említeni a Bakancslistával is. Tökéletes történet egy tökéletlen és igazságtalan mai modern világról. Minden értelmetlennek tűnik ha az ember kicsit más, mert rögtön megbélyegzik. Reményt ad és elfogad a film.

2015.06.29 macikutya

Ez egy nagyon jó kis film, komoly mondanivalóval, a legkomolytalanabb humorral és remek színészi alakításokkal. Ennyi év elteltével is még mindig hatással van rám a film. Az már csak hab a tortán, hogy igaz történet alapján készült film! Ez még több ... Több

2015.06.02 era93

2011-ben ez volt a lehető legjobb dráma film. Sőt talán azóta se volt olyan ami ennyire tetszett. A két szereplő közti kapcsolat felbecsülhetetlen, igaz barátság két teljesen eltérő személyiség között.

2015.05.13 Szeky

Az Életrevalók talán az egyetlen olyan szórakoztató film, ami ilyen jól közvetíti a néző felé, hogy milyen mozgássérültnek lenni. Megjelennek benne az előítéletek, a szerelem, a keserűség és az, hogy minden hozzáállás kérdése. Ha valaki a rosszban is... Több

2015.06.01 *tünde

Imádom ezt a filmet, humoros, de mégis elgondolkodtató és tanulságos! Ajánlom mindenkinek, egyszerűen zseniális!

2016.07.30 Kardos

Az ilyesmi stílusú nyomasztó és szomorkás témájú filmeket nem igen szoktam szeretni, de meg kell mondanom, ez a film nagyon jól el lett találva. Tökéletesen ki van egyensúlyozva. Érzelmes és szomorkás, de egyben vidám és életigenlő is.

2015.12.29 Luxury

Elgondolkodtató, és gyönyörű igaz történet a valódi barátságról és emberi kapcsolatokról. Nagyon szép a főszereplők alakítása is. Humor és dráma a köbön.

2015.10.20 J.Fatime

Az egyik legjobb film amit valaha láttam. Egy igazán komoly film azonban még ennek ellenére sem marad el a humor. Tökéletes dráma és szépen ábrázolja az emberi kapcsolatokat. Nagyon szerettem. Hihetetlen,hogy mennyire megtudott fogni ez a film,teljesen úgy éreztem,hogy át kell értékelnem az életem és sokáig elgondolkoztatott.

2015.06.30 bigi

Jó kis film, egyszerre elgondolkodtató, megható és mégis humoros. Ráadásul olyan témát dolgoz fel, amely nem bonyolult, mégis egy nagyon nagy dramatikus helyzet! Frenetikus élmény volt! A tréfák általában az elit- és tömegkultúra ütközéséből fakadnak, klassz és szórakoztató mozi.

2017.11.23 nagysar

Igazán tanulságos és fordulatos film a szeretetről,odaadásról. A főszereplő srác igazi jellemfejődésen megy át a film végére. Szerencsére nincs nagyon olyan pont ahol bele lehetne kötni a filmbe. max csillag

2016.02.16 dóri

Én filmen, ilyen jól nagyon rég nem szórakoztam. A színészi alakítások és a párbeszédek fantasztikusak. Bár a valóságban egy nem egy szenegáli férfi volt az ápoló, de örülök neki, hogy elrugaszkottak ilyen téren a hitelességtől, mert Omar Sy nélkül fele ilyen jó se lenne.

2015.06.29 Mócii

Örök kedvenc, egyszerűen zseniális ez a film. Az érzelmek, amit átad, fantasztikus, a humora egyszerűen kiváló! Nagyon tetszett a főszereplő jellemfejlődése. Hihetetlen életrajzi film, elgondolkodtató és tanulságos!