Egyszerre megható és megnevettető film, zseniális, egyedi alkotás a filmtörténetben. Engem minden alkalommal elvarázsol, amikor megnézem. Nagyon szép, igaz történet.
Zseniális, fantasztikus, hihetetlen, kiváló, nagyszerű és még sorolhatnám a jobbnál-jobb jelzőket! Ez a film tökéletes. A színészek nagyszerűek, megindító, drámai, de mégis humoros történet!
Inspiráló film,a története magáért beszél. Szórakoztató és a legjobb,hogy igaz történet alapján készült. Minden részlete izgalmas,érdekes és egyben megható. Nagyszerű alkotás a barátságról.
Zseniális film, ahogy ez a kettősség megmutatkozik benne, fantasztikus: a drámaiság fűszerezve a humorral! A karakterek jellemfejlődése zseniális, és a színészek is azok!
Ez az a film aminél ötvöződik humorral a dráma és ez irtó imádnivaló. Örülök, hogy láthattam hisz tökéletesen visszaadja a nézőnek a rokkantak helyzetét, hogy mik azok amikből kimaradnak mint mások. Emellé egy lenyűgöző barátságnak is tanúi lehetünk.
Az egyik legmeghatóbb, leginkább elgondolkodtató film, melyet az utóbbi években láttam. A dráma mellett kellő humort is vegítettek a készítők a filmbe. Mindkét színész játéka fergetes.
Az egyik legjobb francia film amit eddig láttam. Bár az Életem nagy szerelme már kicsit vetekszik velem amit múlt héten premier előtt láthattam *-* Jó rég láttam már ezt a filmet még a szerelmemmel együtt és sokáig használtuk belőle a "..." kifejezés... Több
Kultfilmmé nőtte ki magát az Életravalók! Megérdemelten! Az ízig-vérig vígdráma kategóriába tartozó film nagyon vicces és nagyon szomorú egyben. Kalandra hív, elgondolkodtat, földre visz, majd felemel a hangulatával.
Mély érzelmeket hordoz magában ez a film. Olyan dolgokra világít rá amiket minden embernek alapból éreznie kellene. Egyrészről bemutatja egy hátrányos helyzetű ember életét másrészről azt, hogy milyenek az igaz barátságok. Kiváló alkotás.
A film zseniálisan ötvözi a komédia, a vicces elemeket a megható, drámai részekkel. Egy igazán felemelő, szívmelengető film a kitartásról és barátságról, az élet örömeiről, élvezetéről.
Az volt az érzésem hogy bármeddig el tudnám nézni. Érdekes hogy a témák, amikkel foglalkozik, nem igazán vannak jelen a legtöbbünk életében mégis mennyien értik és értékelik a filmet.