Életrevalók

Intouchables

2015.07.13 prongs2001

Sokkal jobbak a színészek és magasan a legjobb történet, mint vártam. Pazar a látvány, akció dús a sztori. Nem kellett csalódjak, így pont olyan jó lett amilyennek kellett lennie egy kellemes filmnek.

2015.06.15 smith

Nem véletlen a magas értékelés. Nagyszerű filmet hoztak össze a készítők. Bebizonyították, hogy nem csak az IQ-light poénokon lehet nevetni. Egyedi, hangulatos, és meglepően profi annak ellenére, hogy európai produkció.

2015.06.29 Prücsök

Zseniális, fenomenális alkotás! Ebből is látszik, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyveket, mert ez a film hihetetlenül jó lett. Humoros, szórakoztató, mégis elgondolkodtató és megható. Kiváló, tehetséges színészekkel!

2015.03.23 Adell89

Háromszor láttam a filmet. Zseniális. Minden. Szereplők, vágás, zene, helyszínek stb. Valamiért nem tudok csillagokat osztogatni. De a maximumnak a dupláját adnám.

2016.05.21 Gecko

Klassz film 2 teljesen más társadalmi helyzetű ember kényszerű majd valós barátságáról.Emellet szellemes és kalandos is. Bár már rég láttam ,de jó film. 5/4

2015.06.11 Mr. Z

Sose voltam oda a francia filmekért ez elmondható rólam. Azonban ez mindenre rácáfolt. Egy kiváló dráma szuper színészekkel. A mai világban lenézzük és szánjuk azokat akiknek kevesebb jutott mint másnak. Ez a film erre akar rámutatni, hogy nem feltét... Több

2015.11.04 sztankobazsi

Ettől szebb, és tanulságosabb filmet nem igen hiszem, hogy láttam valaha életem során. Annyira magával ragadó, és megérintő ez a film, hogy az valami frenetikus. A társadalmi különbségek ábrázolása, a harc a mindennapokkal, az, hogy ne ítéljünk elsőr... Több

2015.06.11 fancsi094

Nagyon magával ragadó és mélyenszántó film,ami igaz történeten alapul! Nagyon jól ki van dolgozva és nagyon jó kis befejezése is van!

2017.09.26 Bibabac

Nagyon aranyos, imádni való történet, szerethető karakterek. Végre egy olyan film, ami megmutatja, hogyan is "kell" kezelni egy fogyatékkal élő embert anélkül, hogy megsértenéd/lenéznéd/megaláznád. Kicsit talán túlságosan is meseszerű, minden komorab... Több

2016.10.10 niky86

A legszebb, legjobb francia film, amit eddig láttam. Egyszerre vígjáték és dráma, hol megnevettet, hol pedig megkönnyeztet. Gyönyörű film, nagyon jó színészekkel, érdemes megnézni!

2015.06.22 ElfRider

Helyenként szomorú , néhol vicces. Sok drámai elemmel. Nagyon jól működik a filmben az átérzés. Egyszer csak azon veszed észre magad hogy kezded átértékelni magadban az életedet. Na jó nem kimondottan a film miatt, de rávilágít arra hogy mindent lehet más szemszögből is nézni.

2017.09.26 koba1996

Nagyszerű film. Mindenkinek tudom ajánlani, még a nem filmpártiaknak is, mert én sem vagyok az. Egyszerűen csak a tény, hogy a rokkantságból nem egy depressziós, szomorkás katyvaszt hoztak ki, hanem egy vidám, szórakoztató, és valós élet-szagú dolgot... több ilyen film kéne.

2017.05.02 Wolowitz

Nem lehet erről a filmről semmi rosszat írni mert tökéletes úgy ahogy van. Nagyon könnyen megkedveli a néző a két karaktert ami szerethetővé teszi a filmet. A történet pedig kiváltképp elbűvölő.

2016.04.11 BallEr

Könnyen kedvelhető lett a film, szerethető karakterek, hangulatos látványvilág és persze a zene is nagyon el lett találva. Nagyon imádom ezt a fajta kategóriát. Legjobb!