Nagyon jó film és megható is! Van mondanivalója az biztos. Aki megnézi nem fogja megbánni. A film minőségét az értékelések is alátámasztják. Szeretnék még sok hasonlót látni.
A film szerintem nagyon jóra sikeredett, a leírásnak megfelelő. A szereposztással is minden renden van, szerintem nagyon színészek alakítják. A filmet csak ajánlani tudom, garantált az unalommentes időtöltés.
Ez a film megunhatatlan. Tanulságos, elgondolkodtató, nagyon jó humorú, de mégis meghatja a nézőt, egyszerűen zseniális! A színészek pedig hihetetlenül jól formálják meg a karakterüket! Fantasztikus film, újra és újra megnézem!
Az egyik legjobb film amit valaha láttam. Egy igazán komoly film azonban még ennek ellenére sem marad el a humor. Tökéletes dráma és szépen ábrázolja az emberi kapcsolatokat. Nagyon szerettem.
Egy igazán mélyreható, magával ragadó, érzelmes dráma, aminek van fontos mondanivalója is. Mély és fontos emberi érzésekre világít rá. Komoly, jól összerakott film!
Hollywood ide vagy oda, azért az igazi filmek sokszor a mi kis öreg kontinensünkön születnek meg, ebben persze az élvonal a franciák. Az Életrevalók az utóbbi évtized legfontosabb európai filmje, nehéz besorolni alapjában véve vígjáték, de drámaként ... Teljes kritika
Minden perc ajándék és egy csoda. Egy percig se tudott a figyelmem lankadni. Két szerethető figura a két főszereplő ennyi elég is volt egy 10/10es alkotáshoz.
A film nagyszerű, a színészek nagyon jók de valahogy nekem nem tetszett annyira mint amennyire jónak tartom a filmet. Az okát nem tudom de valami mintha hiányzott volna belőle. Ennek ellenére egyszer látni kell mindenképp
Ritkán találok egy olyan jó vígjátékot mint ez a film! A mellette, hogy nagyon jó humora van filmnek elég komoly témája van, így nem egy értelmetlen vígjátékot kapunk hanem egy értelmes és komplex történetet.
Tökéletes film a barátságról. Nagyon szeretem ezt a filmet! Már többször láttam, és valószínűleg meg is fogom újra nézni. megható és érzelemmel teli alkotás.
Nagyon jó filmnek tartom a maga műfajában. Kicsit érzelgős, de nagyon poénos részekkel van tele, ami összhangban van.
Egyik legértékesebb film, amit az elmúlt években megnéztem. Mély tartalmú film, mindezt humorral fűszerezve profi színészekkel eljátszatva. Zseniális a karakter változás mindkét főszereplőnél.
Életetm legnagyobb meglepetését okozta ez a remekműl. A történet nagyon szívhezszóló és emellett olyan érett és kifinomúlt homor van a filmben mely remek családi mozidélutánhoz segíti a nézőket.Egy szóval:FANTASZTIKUS!