Életrevalók

Intouchables

2016.02.12 Balint

Páromtól kaptam a filmet és nagyon sokáig csak kallódott majd mire a lejátszóba került olyan érzés volt mintha újra megkaptam volna, igazi ajándék ;)

2017.12.31 authorgirlll

Nem számítottam ilyen jóra a leírás után, de végső soron tetszett. A francia hatás végig érződik rajta, nem is véletlen. Nehéz egy ilyen témából vicces filmet gyártani de jól sikerült. Az ápolót néhol erőltetettnek tartottam ezért jár a négy csillag.

2020.12.01 Oliver.guy_

Elképesztően jó film. Nagyon jól bemutatja, hogyan tudja egy ember gyökerestül megváltoztatni egy másik hozzáállását, izgalmas és fordulatos a sztori, megismerhetjük a főszereplők múltját, ami által sok minden világossá válik, és emellett hihetetlen ... Több

2016.06.27 wooderman

Olyan film amiből az emberek erőt meríthetnek, aminek igazán van mondanivalója. Csudajó ahogy 2 kultúra, két külön személyiség találkozik és segít egymásnak.

2016.09.06 Pirospingu

Egy megható történet, nem bántó, de kicsit lenézi a nézőt. A poénok remekek, tényleg érezhető a dráma, de nem megy tovább. Mégis, valamiért ilyen szívhez szóló történetet ritkán lehet manapság látni. 9/10

2017.02.03 Sem Rorrey

A humor s a komoly mondanivaló legtökéletesebb egyensúlya. Ráadásul igaz történeten alapszik, ami többeket is vonzhat. Elgondolkodtató, s egyszerre könnyed.

2015.01.28 Laci000

Zseniális. Minden. Szereplők, vágás, zene, helyszínek stb.

2015.02.21 oneminute

Nagyon érdekes a film. Kirekesztésről, kiszolgáltatottságról, érzelmekről szól. Úgy gondolom komoly mondanivalója van, az utóbbi idők legjobb francia filmje. Nálunk szállóigévé vált a következő filmből származó pár sor: egy fa, egy éneklő fa, és a tetejében germán. :) Többször láttam, de nem tudom megunni.

2018.01.23 zsani

Nagyon közel áll hozzám ez a film. Az emberi empátiáról és barátságról szóló egyik legszebb és legdrámaibb film.

2015.02.28 ocso

Igazi francia film az emberségről. Megható, megindító.

2015.01.28 london2012

Fergeteges vígáték. Elsőre kétkedve kezdtem el nézni mert számomra ismeretlen színészek voltak benne de kellemesen csalódtam benne mert egy igazán jó vígjáték.

2016.04.26 Szivárvány

Nagyon értékes filmgyöngy ez. Zseniálisak benne a zenék, talán ez adja a legtöbb, legmélyebb érzelmeket és ezektől gondolkodunk el erősen és kivetítjük a tartalmat saját életünkre...vajon mi mit csinálnánk a főhősök helyében. A hasonló stílusú filmek... Több

2017.05.17 Zoer8993

Nagyon szuper kis film, teljesen magával ragadott és nem lehetett unni ezt a filmet. A két főszereplő között lévő barátság elválaszthatatlan és hihetetlen. Nekem nagyon bejött ez a dráma.

2016.05.21 Vadgazda

Nekem nagyon tetszett ahhoz képest hogy általában az iskola által kötelezett filmek nem szoktak bejönni. Érdekes és megdöbbentő az alapsztorija, kellő fordulatokkal és kitűnő színészekkel. Nekem összességében tetszett!