Életrevalók

Intouchables

2015.08.14 Imádom Nagy Antalt

Nem ragozom túl. Az egyszerre rendkívül szomorú és végtelenül komikus Életrevalók egy zseniális alapmű, ami egy csapásra kultuszfilmmé vált. Kihagyhatatlan!

2015.03.11 july

Páratlan történet, érdekes, ahogy a két ellentét csiszolja egymást. Nagyon jók a karakterek, kerek a történet.

2015.03.20 zsuzsa

Ez az a film ami Kétség nélkül 5/5 pontot érdemel! Olyan témát dolgoz fel, amely nem bonyolult, mégis egy nagyon nagy dramatikus helyzet! Nem kiparodizálja a kerekes székeseket, hanem egy vidámabb oldalról közelíti meg. Jó kis film, egyszerre elgondolkodtató, megható és mégis humoros.

2015.01.27 sullerb1022

Rendhagyó egy film! Megunhatatlan poénokkal, de mégis drámai történettel!

2019.02.03 P

Érdekes volt látni, ahogy két külön világ találkozik. A szociális hálón tengődő bevándorló és a jómódú kerekesszékes arisztokrata, akinek egyetlen vágya, hogy teljes értékű emberként kezeljék. A kezdeti beteg-ápoló viszonyból életre szóló barátság sz... Több

2015.02.10 RobThe10

A Francia filmekkel kicsit haragban állok, de amikor ezt a filmet végignéztem elképesztő érzés fogott el! Bármikor újra tudom nézni! :) A többiek mindent elmondtak már róla, zseniális!

2015.12.12 vinetty93

Ez tragikus! Milyen cél vezérelhet egy embert arra, hogy egy ilyen filmet generáljon? A sztori teljesen lapos és unalmas volt. Ásítgattam az egész film alatt. Nem értem azt se, hogy miért is fejeztem be a filmet.

2018.06.24 bahhama

Imádom ezt a filmet, a remény, a humor, az esendoseg, az emberiesség filmje.

2017.12.30 Dius0520

A kedvenc filmjeim egyike! Tele van humorral, emberséggel, elfogadással... remekül alakítottak benne a színészek. A gyerekemnek biztosan ez lesz az egyik film, amit kötelezővé teszek majd megnézésre, ha elég nagy lesz hozzá. :)

2015.05.29 zoll-e89

Ha dráma akkor azonnal ez a film ugrik be. Egy ritka jó és kellemes filmről van szó. Tetszik a két szereplő közti kapcsolat. Az, hogy nem nézi kevesebbnek csak azért mert mozgássérült. Ez és még sok más eleme a filmnek magasan a legjobbak közt van a listámon.

2015.10.30 FilmesPéter

Nem igazán szeretem a francia filmeket, bosszant a nyelv, nem szeretem. Azonban ragaszkodom ahhoz, h minden filmet eredeti nyelven kell nézni. Megnéztem, és mindezek ellenére imádtam, annyira jó film, hogy teljesen elfelejtettem,h nem szeretem ezt a nyelvet. Remek film, kiemelkedő történettel, ami lélekemelően hat az emberre.

2015.08.27 avocados

Szerintem a legjobb filmek közé tartozik. Egyszerre vidám és megható. Már láttam legalább háromszor, de még mindig szívesen végignézem, elgondolkodtat és felemel. Reményt ad.

Ezt a filmet imádom! :D Már legalább 3x láttam, de még mindig bárhányszór megnézném, hiszen ez a történet egy mozgássérült férfiról és a nehéz, szegény sorsú, rossz környezetben nevelkedett fekete srácról, akiknek egymás jelenléte és segítsége segíte... Több

2016.04.18 Kata

Az egyik legszebb film amit láttam, végig megható, de mégis szórakoztató és felszabadító. Omar Sy alakítása igazán lehengerlő és meggyőző. Alap film szerintem. Aki eddig nem látta az nézze meg.