Életrevalók

Intouchables

2016.07.07 Sniper

Egyszerű, ismerős történet a sztereotípiákról, azok felszámolásáról, illetve hogyan hogyan leszünk egymás számára láthatóak. Remek francia film, nagyszerű alakításokkal.

2016.02.09 Krisztian

Nagyon szép igaz történet ihletésű film ,és remek zenék vannak benne köszönhetően Ludovico Einaudi-nak. Egyszerre elgondolkodtató, megható és vicces. Egyik kedvenc.

2015.11.25 mrstubbs

Fúúúú...már elsőre megtetszett. Amúgy is kedvenceim az életrajzi filmek, de ez zseniális. Humoros, komoly és elgondolkodtató. Kedvenc marad, ha újra meg kell nézni, jöhet.

2015.04.24 gaboca1981

Háromszor láttam a filmet. Zseniális. Minden. Szereplők, vágás, zene, helyszínek stb.

2015.02.10 James Pond

Szórakoztató filmekkel az elmúlt években a franciák több jó alkotással kijöttek. Ez is egy gyöngyszem ezek közül. Mindenkinek ajánlom. Egészen elképesztő film, engem letaglózott.

2016.03.11 juliS

Tele van okos humorral és szeretettel ez a film. Középiskolákban is lehetne vetíteni a tolerancia meg a szociális érzékenyítés témában. Ráadásul nagyon jól és szépen oldja fel az érzelmi feszültséget a film. Nagyon szép történet.

2018.07.06 csucsi0411

Nagyon jó film. Rengeteget lehet nevetni rajta, de azért mégis egy megható történetre épül az egész. Muszáj megnézni, legalább egyszer.

2015.02.22 th13f89

Az utóbbi évek top 5 filmjében van nálam, engem nagyon megérintett, ami filmeknél ritka. Úgy sikerült belevinni a poénokat, hogy mégis dráma maradt. Már többször is megnéztem, ami az ilyen filmeknél nem szokásom. Nekem 100% élmény, nem emlékszem olyan részre, ami ne tetszett volna benne. Csak ajánlani tudom.

2016.06.07 Pillcsi29

Mióta először láttam azóta amikor csak tehetem újra megnézem ezt a filmet annyira szerethető.Egyszerre drámai és néhol vicces is. A legnagyobb előnye,hogy igaz történeten alapszik és így még jobban át tudjuk venni a film mondanivalóját.

2016.02.16 Toncsi

Kifejezetten tetszik, hogy egy komoly és szomorú történetet, mozgássérültnek lenni, kiszolgáltatottnak, egy megható barátságban old fel. Hiszen Driss társadalmilag majdhogynem jobban ki van szolgáltatva a rendszernek, mint a gazdag, tanult Philippe. ... Több

2015.03.09 kisslaszlo2

Tökéletes film a barátságról és sok minden másról! Kötelező, csupa szív film, ami megdolgoztatja az ember lelkét, de meg is örvendezteti azt.

2015.01.28 Timcsa

Nagyon nagy kedvenc lett!Nagyszerű tanulságos történet!Humoros és elgondolkodtató!!

2015.11.09 somoha

Igazán elgondolkodtató, mély történet, ugyanakkor megfelelő humorral sikerül oldania a téma komolyságát.

2015.03.25 tothzsuzsika

Már többször láttam a filmet. Nagyon-nagyon tetszett. Sokat nevettem és sírtam is rajta. A zenéje zseniális, a két szereplő tökéletes. Nincs hibája a filmnek.