Igazán elgondolkodtató, mély történet, ugyanakkor megfelelő humorral sikerül oldania a téma komolyságát.
Már többször láttam a filmet. Nagyon-nagyon tetszett. Sokat nevettem és sírtam is rajta. A zenéje zseniális, a két szereplő tökéletes. Nincs hibája a filmnek.
A szókimondó, néhol pimasz srác és a visszafogott, arisztokrata kettőse - zseniális. Megnevettet és teljesen életszerű minden egyes jelenete. Rosszkedv ellen hatásos fegyver.
A legjobb dramedy amit valaha láttam. Tanulságos, megható! Mindenkinek ajánlom évente legalább 1x! Nem sok ennél jobb filmet tudok mondani, kihagyhatatlan!
Na ezt a filmet MINDENKINEK látnia kellene. A franciák megmutatták, hogy ők is képesek maradandót alkotni. Nagyon megindító film, ráadásul humorból sincs hiány. Le a kalappal!
Hatalmas film.Erre mondják az a 10/10.Jó színészek, élethű karaterek.Ez olyan film amit két évente akár újból meg is nézel mégegyzser.Tele van poénnal,drámaisággal,ráaádsul igaz történet alapján készült.Ezt a kettőt azért nem lehet összehozni olyan k... Több
Humoros igazi Francia vígjáték! Van benne móka kacagás szerelem bolondozás! Nagyon tetszett! Tanulságos elgondolkodtató film! Szuper film nagyszerű színészekkel! Mindenki nézze meg!
Tanulságos sokat, mondó és tele pozitív érzelemmel. Az előítéleteimmel szemben, egyáltalán nem volt nyomasztó, s ez annak is köszönhető, hogy nem mellőzi a humort!