Életrevalók

Intouchables

2017.02.01 Hedy0809

Alapmű :)

Fantasztikus film, komoly mondanivalóval. A barátságról, ami nem ismer korlátokat és egymás tiszteletéről... Megható, vicces és pikáns. Egyedülálló élményt nyújt az biztos, főleg, hogy valós események ihlették.

2015.01.30 Dodi

Örök kedvenc, humoros, de mégis elgondolkodtató igaz történettel! 5/5

2019.08.07 Greeta

Igazi szívmelengető darab. Miután megnézi az ember, kicsit megtanulja jobban értékelni az életét, azt amije van, akik körülveszik.

2019.04.03 MidoD7

Meglepődtem mert nagyon nem ezt a szintet vártam volna, de azt kell mondjam, pozitívan csalódtam. Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, fantasztikus történettel. Nekem tetszett, csak ajánlani tudom.

2016.10.08 lolita13

én pozitívan csalódtam ebben a filmben mert azt hittem, hogy szomorú lezs de a véggén egy csomót röhögtem rajta :)

2019.04.20 petraszab

Persze hogy az amerikaiak lecsaptak a történetre. Nagyon emberi és érzelmes film lett, de a humort sem nélkülözi.

2022.03.06 KCintia

Tökéletes

Nehezen találok olyan filmet, ami magával ragad és végig leköt. Ez a film már többszöri megnézésre került nálam és még mindig ugyanolyan kellemes az egész. Imádom Omar karakterének a humorát ez is ad azért egy nagy pluszt az egésznek. Az ábrázolása is remek a filmnek,hogy két ellentétből úgymond,hogy lesz két nagyon jó barát. Zseniális a film és a véleményem szerint lehet bármennyi feldolgozása, akkoris ez lesz a legjobb!

2017.10.13 kevelin

Hihetetlen hogy egy mozgássérültről szóló filmen mennyit lehet nevetni. Ha mindenki így tudná élvezni az életét az ínségesebb időkben is, nem lenne ennyi depressziós a Földön. Mindenkinek ajánlom. Kicsit beteg a humora de nagyon jól eltalált film

2021.04.28 stewie_griffin_2005

Nagyon jó (drámai) vígjáték. Sokat nevettem rajta. Nekem 10/10-es, a színészek is jók, pedig szerintem kevésbé ismertek Franciaországon kívül.

2025.02.05 Frekvency Ferenc

Szeretek jó pár francia filmet, de ez nem tartozik közéjük, ha kultfilm, ha nem az, mint ahogy rühellem a Taxi sorozatot is, más országból a Blöfföt, a Harcosok klubját és a Ponyvaregényt. Soha nem értettem a rajongást ezek irányába.

2016.12.28 Gigi

Többször láttam már, de minden egyes alkalommal ugyanazt a hangulatot hozza. Nagyszerű alkotás, imádtam :)

2018.03.18 hackerjulcsi

Nem szeretem a vígjátékokat, de ez igazán remek volt! Úgy gondolom, hogy könnyed humora mögött valós és elgondolkoztató problémák lapulnak meg. Ajánlom mindenkinek, aki szereti!

2015.02.01 Curacao86

tökéletes film a barátság és sok más dolog kapcsán, kötelező, látni kell, szép film! :)

2016.12.24 Csillagpor

Zseniális és érzelmes film. Mindug meg tud hatni. Valahogy elkapja az ember hangulatát. Ahogy az ember folyamatosan fejlődik és segít a másiknak mindazok után amit átélt az lebilincselő és követendő értékeket tartalmaz. Nagyon jó film.