Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

Ők élnek (Elpusztíthatatlanok) (1988)

They Live
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 07. 16.

legújabb vélemény

0
B-filmbe rejtett társadalomkritika John Carpentertől

„Azért jöttem, hogy rágózzak és hátsókat rágjak szét. És pont kifogyott a rágóm.” Köztünk élő, rejtőzködő földönkívüliek, kódolt üzenetek, egy mágikus napszemüveg és egy ex-pankrátor, aki felveszi velük a harcot. John Carpenter műve nem titkoltan a ’... teljes kritika»

 
BoBamburg   2018. 12. 03.

2
„Tesó! Az élet egy [email protected], és veled nem k*r!

Szeretem ezt a filmet, szerintem nagyon jó kis hangulata van, történet is ötletes és a kivitelezés is szép. Kissé lassú, szatirikus mű vígjáték elemekkel megspékelve (nem a hangosan hahotázós műfaj). Carpenternek a horrorok mellett nagyon jók az ilyen jellegű akció/sci-fi/vígjátékai is, pl: Menekülés New Yorkból, Nagy zűr kis Kínában..stb.


 
Sodanth   2015. 10. 29.

3
A demokrácia kritikája

John Carpenter érdekes rendező. A 80-as évek több kultmozijait köszönhetjük neki, mint a A Dolog, a Menekülés New Yorkból, a Halloween a Csillagember és a Christine. Többen is főszereplő Kurt Russell, és nem egy a scifi műfaját erősíti. Ezen mozija k... teljes kritika»

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Egyszerűen nem bírta lekötni a figyelmemet és nem tudtam így élvezni egy kicsit sem. Szörnyen untatott ez a film. Egyszerűen nem tudok róla semmi használhatót mondani, itt volt de nem volt benne semmi értékelhető.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Szerintem megosztó egy film. Nem tudom behatárolni magát a műfaját sem. Érdekes képi világot varázsolt Carpenter elénk,és tol bele egy kis elektro boogit is... Sci-fi akció vígjátéknak lehetne mondani. Nekem az egész nem volt átütő,olyan egyszer nézhetős!

 
Márton   2019. 01. 23.

0
Egy nehezen besorolható műfajú film Carpentertől

Nehéz lenne számomra John Carpenter bármely olyan filmjéről negatív véleményt írni, amit a 90-es évek előtt készített a "Mester" ez alól az 1988-ban elkészített Ők élnek (vagy másik nevén az Elpusztíthatatlanok) sem kivétel! Pedig talán ez a filmje, ... teljes kritika»

 
johndoe83   2018. 01. 12.

1

Zseniális! Aki látta és értette is, annak nem kell többet mondani. Aki nem látta de szereti az olyan filmeket, ahol akár csak egy pár szavas utalásból is tud borzongani, annak ajánlom. Nem véres horror és nem is véres akció, mégis elsőre felállt a h... több»

Galéria (17)

Videók (3)

A film összbevétele 13 008 928 dollár volt (imdb.com).

 

59 halál játszódik le a filmben.

(Norbi)