Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Vélemények: Emelie (2015)

 
BoBamburg   2019. 06. 24.

legújabb vélemény

0

Kellemes meglepetés volt számomra ez a film, mivel nem olvastam el miről szól, nem néztem trailert, csak belevágtam, abban a hiszemben, hogy valami gagyi amatőr horror lesz, amin max alszok egy jót. De rájöttem, hogy ezen kár lenne bealudni. Teljesen korrekt kis bébiszitteres home invasion cucc.

 
moov18   2016. 06. 05.

0

Ez a bébiszitter téma mindig is nagyon kapós volt a horrorfilmek tekintetében. Nagyon gyakran vonultatják fel ezt a sztereotípiát a műfaj berkein belül. Két véglet van. Vagy a bébiszitter az áldozat, vagy a bébiszitter az elvetemült pszichopata. Jele... több»


 
DarkLion   2015. 05. 16.

0

Az egész film egy home invasion színezetű horrorrá alakul át, miután lassacskán leesik, hogy az egyébként baromira ellenszenves arclemezzel rendelkező Sarah Bolger, mint babysitter, nem volt a legjobb választás a bulizni induló szülők részéről. Semmi... több»

 
Guszti   2016. 08. 27.

0

Nem maxolták ki túlságosan, lehetett volna sokkal izgalmasabb. Sem a feszültségekeltést, sem a csattanót, sem pedig a végkifejletet nem láttam túl kimunkáltnak. A gyerekek színészi teljesítménye, meg a babysitter szereplése miatt azért megüt egy jobb átlagos szintet.