Mestermű. Sok sikert a rendezőnek, a színészeknek és mindenkinek akinek a köze volt a filmhez, hogy az itt nyújtott teljesítményt valaha is felülmúlja.
Az az igazság, hogy nehéz véleményt alkotni róla. Szép lassan értjük meg mi is folyik a szemünk előtt. De a legfontosabb talán a barátság, és a becsület bemutatása volt a rendezőnek. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a drámákat.
A cselekmény elég lassan indul be. Csak két átlagos embert láthatunk, akik utazgatnak ebben a mesés városkában, de a későbbiek kárpótolnak. Nagyon tetszett, hogy a történet egy fő szál mentén halad, és nincsenek például esztelen lövöldözések, felesle... Több
Meglepően nagyszerű film, fantasztikus humorral, élvezetes színészi játékokkal. Minden percét élvezem, akárhányszor nézem is meg!
Ez is egy jó kis angol vígjáték, ami valahogy elveszik az amerikai, futószalagon gyártott filmek között. Üdítő találkozni a sajátos angol humorral, és örültem, hogy a színészek között sem láttam amerikait – talán a túlsúlyos turistákat leszámítva. A ... Több
Colin Farellt minden filmjében imádom! Ez is egy olyan film.. Kőkemény film, a cím alapján senki ne döntsön! Nézze meg mindenki!
Nagyon jól szórakoztam a filmen. Tele van tipikus sötét angol fekete humorral, ugyanakkor a története is nagyon jó, van benne emellett akció és dráma is. Kategóriájában az egyik legjobb.
Érdekes egy film. Elsőre megérint a történet lényege. A szereplő választás nagyon el lett találva, kár hogy Ralph Fiennes csak ennyi szerepet kapott.
Nagy várakozásokkal ültem le megnézni ezt a filmet, hisz mindenki az egekig dicsérte. Nem mondanám, hogy rossz volt, de ilyen kritikák után vártam a katarzist, ami valahogy nem jött. A történet az, amit nem találtam olyan eget rengetőnek, hiába volt ... Több
Nagyon röhejes, fura film volt ???? ... ez a három gyökér , bakker ! ???? de mellékszereplők is ... a zegzugos, dömdödöm Jurij, a törpe, meg a szemtelen Vakegér ... LOL Én nagyon jól szórakoztam !