Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
18
Vélemények
85
Képek
5
Videók

Vélemények: Szabadulószoba (2017)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Már "lerágott csontnak" mondanám, de azért megnéztem, nagy csalódás volt az egész, nem kötött le egyáltalán.

 
MKristijan Nézhetetlen  2018. 07. 16.

A The Vr-nak volt egy 3 részes szabadulószobás youtube sorozata. Az ezerszer igényesebb élvezhető szórakozás volt mint ez a filmnek nevezett logikátlan borzalom, pedig ők csak játszottak.


 
BoBamburg Nézhetetlen  2018. 06. 18.

Na azt hiszem, ennél rosszabb és logikátlanabb filmet idén még nem láttam, de lehet évekre visszamenőleg sem. Igaz, nem árul zsákba macskát a film, hiszen nagyjából az első 10-15 percbe már világossá válik, hogy ez egy szar. Szereplők borzalmasak, párbeszédek pedig még rosszabbak. A szabadulószobába a feladványoknak se eleje se vége, csak random megoldják tök abszurd módon. Klasszikusan az a film, ahol az ember 5-10 percenként a fejét fogja, hogy MIVAN?! Szóval ja. Nevetségesen rossz film :)

 
HercegPeter   2018. 11. 02.

Körülbelül egy hónapja láttam és már nem sokra emlékszem belőle. A sztorija megvan és nem indult túl rosszul, de mint a legtöbb horror ez is meghal a film közepén. A feladványok értelmetlenek, a zárás totális marhaság. Pedig az alapsztorival nincs baj. Mondjuk azt, hogy a rendezőnek elnézzük ezt a bakit, hiszen ez volt az első rendezése és még sokat kell tanulnia. Ugyanez mondható el a forgatókönyvre is, bár az tudható előre, ha valami rosszul van megírva. Senkinek nem ajánlom, maximum azoknak akik szeretik a nagyon gyenge horrorokat. A jó alapötlet és a nem olyan rossz kezdés miatt kap 2 csillagot.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Úgy érzem mostanában nehéz jő horror filmet készíteni. Az a film pl: Fűrész koppintás, legalábbis eléggé hasonlít a két koncepció. Ettől még lehetne jó, de nem az. Egyáltalán nem volt félelmetes, sőt izgalmas sem túlságosan. Csomó dolgot kilehetett volna találni, de nem tették. A film teljes egészében homály, ami a végére sem változik. Magamra hagyott , hogy találjam ki én mi történt, rakjam össze a szálakat. Én megpróbáltam, de semmi logikus magyarázat nincs a történet miértjére. A karakterek sem voltak jók, nem tudtam izgulni , nem kívántam hogy túléljék. Összességében nem ajánlom, szedett-vedett összevisszaság.

 
moov18   2018. 01. 21.
...túladagolás

Valahol a Fűrész valamint Kocka filmek határán áll a Szabadulószoba. Most, hogy fénykorát élik a valóéletben is a pánikszobák várható volt, hogy lesz aki meglovagolja az ötletet. Ha nem lenne elég, az évben egyszerre kettő film is kijött ugyanezzel a címmel, így már-már biztos a Szabadulószoba-túladagolás. Ami egyébként nagyon kellemes, hogy ezt a két alkotást előszeretettel keverik különböző fórumokon, többek közt a film itteni oldalán is számos ellentmondás található (például a borítóképünk sem a szóban forgó alkotásból való). Lényeg a lényeg, hogy egy Fűrész-klónról van itt szó. Aki látta azokat és tetszett is neki a koncepció, annak ez is bejön majd. Aki kritikusabb szemekkel szeretné m... több»

 
notimoni   2017. 12. 28.

Ritka rossz film. A történet még hagyján - bár az sem volt túl fordulatos - de a vége egyenesen értelmezhetetlen. Olyan se füle, se farka nincs az egésznek. Régen láttam ennyire rosszat. Nem ajánlom megnézésre.

 
stomachh   2017. 11. 06.

Azt hittem egy furfangos film lesz. De nem. Egy szög egyszerű ZS-kat. Ne vesztegessetek ra az időt.

 
Koviki Nézhetetlen  2018. 06. 23.

Nevetséges....erre pazaroltam az időt....nem történik semmi sem benne...már annyira unatkoztam, hogy néztem mikor lesz már vége hiszen semmi sem történik...erre a film 45 percében végre azt hiszed, hogy történik valami...tévedsz :DD egy fűrész koppintás nagyon rossz színészekkel, nagyon rossz sztorival. Volt egyáltalán sztorija, értelme? Vagy csak én nem értem ezt az egészet?? :DD

1
 
seri Nézhetetlen  2017. 11. 26.
Miért?!

Spoilerveszély Akinek van valami épkézláb magyarázata arra, hogy mi is történt pontosan ebben a filmben, az kérem ossza meg velem. Miért küldte halálba a társaságot egy random pszichopata, akiről semmit nem tudunk meg? Miért a szőke menekült meg? Mi ez a záró jelenet, mire utal a kínzó? Utal-e valamire egyáltalán? :D Szeretném azt hinni, hogy én vagyok hülye a film lényegének megfejtéséhez. Tényleg. De tartok tőle, hogy nem így van. Ha pedig ez igaz, akkor a film az egyes osztályzatot sem érdemli meg. Én nagyon szeretem az elgondolkodtató filmeket. Ettől nem ezt vártam persze, hanem egy látványos és szórakoztató Fűrész-koppintást, valami egyszerű sztoriba csomagolva. Csakhogy nincs sztori. N... több»

 
Elkoo   2018. 04. 27.

Érdekesen indult a film,de rákellett döbbenem,hogy ez egy semmitmondó sztori.A fűrész koppintása amivel nem is lenne baj,de elvarratlanul maradnak a szállak és emiatt számomra hatalmas csalódás volt.

 
nopepatryk   2019. 04. 02.

Nem új témáról van szó. Nagyon nem találtam benne érdekeset, de egyszer megéri megnézni.

 
Erdő Csaba   2019. 01. 26.
Gyenge színészi teljesítmény...

Attól most tekintsünk is el kapásból, hogy Fűrész néven láttunk már hasonlót, na de hogy ennyire ne legyen se történet, se színészi tehetség, az egy csoda. Persze nem akarok elrettenteni senkit tőle, de ne számítson nagy drámára.

 
József Lendvai Nézhetetlen  2018. 06. 19.

Ez valami irgalmatlan baromság, a végére semmi nem derül ki...

 
poosdavid   2018. 08. 27.

Sajnos nagyon szedett vetett a film, az elején ketten is meghalnak (egyiket látjuk is, a másikat csak halljuk), de hogy miért, kik ők, és miben halnak meg, azt nem tudni. Utána pedig mondanám, hogy Fűrész koppintás az egész, de nem akarom a Fűrész filmet sértegetni. A végével pedig az amúgy is rossz filmet totálisan tönkre teszik.

 
Ricardo Garcia   2017. 11. 19.

Nagyon kidolgozatlanok a karakterek, a arra gondolok, hogy szinte mindent csak úgy "készen" kapunk a filmben, és nem látunk a személyiségek mögé. Még akár izgalmas is lehetett volna a film, ha nem mentek volna el ennyire a klisék felé.

 
Lecso12 Nézhetetlen  2018. 07. 20.

Rettenetesen logikátlan. Semmi ertelmi nincs a feladatoknak csak pont rajonnek a sokszor ertelmetlen megoldásokra. Egy elviselhetetlen fűrész koppintás az egész. A legjobban az dühített fel hogy nincs semmi ertelmes cselekménye a befejezetlenségről meg ne is beszéljünk. Egyszeruen nem fert a fejembe hogy hogy lehet egy ilyen munkat kiadni. Rettenetesen ertelmetlen az egesz, es halalosan dühítő hogy nincs befejezése. A parbeszedek annyiban teljesülnek ki hogy vagy veszekednek vagy random szorjak a karomkodásokat. Egyszerűen rettenetes!

 
scroll35   2017. 11. 20.

Szerintem túlságosan is a Fűrészre hajaz, ami nem igazán tesz jót a filmnek, mivel rengeteg potenciál van a koncepcióban, csak éppenséggel így egy egyszerű koppintásnak tűnik. Meg lehet nézni egyszer, de szerintem semmi extra ebből a szempontból az egész. Máskülönben egész jó hangulata van, néha még borzongani is lehet rajta.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.