Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82

Észak-északnyugat (1959)

North by Northwest
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
21
Képek
2
Videók

Vélemények: Észak-északnyugat (1959)

 
Deku   2017. 08. 30.

legújabb vélemény

Könnyű ezt a filmet dicsérni. Mintha minden pillanata bearanyozná a perceimet amit vele töltök. A sztori, a színészek és még a zene is nagyon a helyén volt. Ritka csodás film.

 
Scramananga   2016. 10. 15.

Az első Hitchcock film, amit láttam, és nagyon tetszett. Mind a színészek, min a töréténet, de még a zene is nagyon jó. Történetében, izgalmas, lebilincselő, és Carry Grant a tökéletes szereplő a karakterhez. Még ma is el tudja kápráztatni a nézőket, mert érdekes. Ajánlani tudom mindenkinek, főleg, ha még egy Hitchcock filmet se látott. Érződik rajta, hogy nem mai, de ettől függetlenül tartalmas szórakozás.


 
Milanman   2015. 02. 10.

Alfred Hitchcock filmográfiája hemzseg a zseniálisnál zseniálisabb filmektől, noha Ő maga személyesen a 20. század másik nagy zsenijéhez Stanley Kubrickhoz hasonlóan nem nyert Oscar díjat. Az Észak-északnyugat a krimi műfajának egyik alapköve, fantasztikus jelenetekkel, színészekkel, egy csodálatos alkotó hibátlan mesterműve.

 
fancsi094   2015. 06. 15.

Hitchcock filmjei a mai napig átjárják az embert mikor nézi. Olyanok mint egy régi könyv, amit újra és újra szívesen a kezébe vesz az ember. Örök klasszikus.

 
Blindspot   2015. 10. 16.

Jobban jársz, ha meg se nézed. Igen a válaszodra a kérdés, olyan rossz lett, hogy jobb kihagyni. Kár taglalni a sztori pocsék a karakterek, amit játszanak szintén gyengusz így hát én ezt nem venném fel top listásnak.

 
anita9215   2016. 02. 22.

Nem igazán voltam sose híve a régebbi filmeknek ez azonban mégis egyszerű de elbűvölő alkotás lett. Nekem nem került szinte semmibe megkedvelni. Nagyszerű amit a színészi játékkal leműveltek és a sztori is baromi stabilan egyben volt. Egyszóval imádtam.

 
mrfaktor   2016. 04. 27.

A mai napig izgalmas, érdekes krimi a mindig fantasztikus Hitchcock rendezésében. Nagyon csavaros a története, az ember az utolsó pillanatokig nem tudja kire gyanakodjon, vagy ki a barát-ellenség. A híres kukoricaföldes repülőgépes jelenet pedig örök klasszikus.

 
mozifever   2015. 03. 04.

Hitchcock filmjei a mai napig átjárják az embert mikor nézi. Olyanok mint egy régi könyv, amit újra és újra szívesen a kezébe vesz az ember. Örök klasszikus.

 
Toncsi   2015. 03. 27.

Az Észak-Északnyugat Hitchcock egyik legérettebb munkája, és minden idők egyik, ha nem a legjobb thrillere. Ezt a film valóban olyan, hogy még a kritikusok kezéből is kiveszi a tollat, mestermunka!

 
JollyDzsé   2014. 12. 06.

Hitchcock zsenije két és negyed órában. Kötelező anyag!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.