Végső állomás – Vérvonalak

Final Destination Bloodlines

2025.07.20 Syracuse

Miért nézi az ember a Végső állomás filmet? A kreatív halálok miatt. Abból pedig itt sem volt hiány, bár a vizuális megvalósítás kicsit talán visszafogott lett. Teljesen szórakoztató film.

2025.07.29 László

Az élet nagy érték...

Azt kaptam az új résztől is, amiért szeretem ezt a sorozatot. Talán véresebb, mint az előzőek, de lehet, hogy én szoktam el az ilyen filmektől. Jól működik a feszültségkeltés, és nem mindig akkor és úgy csap le a halál, ahogy várnánk. Kedvenc színészünk, Tony Todd, még halála előtt ellát minket egy végső jótanáccsal az élethez.

2025.05.17 drg0602

Jó, ami azt illeti, majdnem az egyik legjobb rész, bár azért a régi első rész és második rész nekem személy szerint jobban tetszett. Viszont kellőképpen brutális, és talán ami negatív számomra, az olykor indokolatlanul sok üresjárat, ami persze elfog... Több

2025.06.17 Gamehun638

Szerintem az egyik leghangulatosabb alkotás lett az évben. Picit B kategóriás utóérzése van, de sok mostani filmmel ellentétben jól szórakoztam vele.

2025.05.16 neondemon

Chriss Pratt

Egyszerűen nem értem, hogy lehet ilyen ízléstelenül rendezni egy filmet. Semmilyen létjogosultsága nem volt, hogy ennyire rossz legyen. A zene sem volt jó, a színészek, karakterek sem, annyira el lett víve direkt vicces irányba, hogy szimplán erőltetett volt az egész. A 4. részen kívül mindegyik meg volt rendezve ízlésesen. Egyszerűen elég, ha a 3. rész monológjaira gondolunk, vagy a 2. rész elejére, amikor a tévében beszél a férfi Kimberly szobájában, és felébred rá. Az easter eggek sem voltak normálisan beépítve, csak konkrétan elordibálva 1-2 mondat erejéig.

2025.08.04 R9CK3R

Jól indult, láttam benne egy darabig még reményt, hogy ez egy normális folytatás lesz, de sajnos mire vége lett, nagyon gyorsan legatyásodott, egyik percről a másikra, kár érte! Viszont az 5. résznél még így is elviselhetőbb volt!

2025.07.20 kaloz44

Összességében nem volt rossz film, helyenként röhejes és vicces, pedig szerintem ez kellően komoly film is lehetne, illetve az első rész számomra az volt. Persze ez a 2025: Végső állomás már inkább a trancsírozásról szólt, a történet is gyenge, a szí... Több

2025.08.11 simonjanosbalint

Tökéletesen jó kategóriájában

Nekem kimaradt a teljes sorozat, mert még a kategóriájában sem tartottam elég jónak. De bizony teljesen jó (sokszor szó szerint :) agykifolyatós, vagyis "lekapcsolós" filmek sorozata: 6-7 pont a 10-ből szinte mindegyik. Sőt, meglepő módon a 25 éves első rész sem öregedett nézhetetlenre. Így kapcsolódtam, és az HBO Maxon az összes részt megnéztem, majd a premier legújabb részt is. Ami teljesen jól illik a sorozatba, és biztos vagyok benne, hogy ezzel az új szállal (nagyszülők, elődök...) és a bevételi sikerrel folytatódik tovább. Röviden: aki elkerüli a halált, az csak azért is meg fog halni - lehetőleg mindenféle, hm, nyakatekert módon :) - és ez történik végig, ami remek dolog arra, hogy gondolkodás nélkül egyértelműen szadista hajlamainkra hajtó kikapcsolódást nyújtson. Bűnös élvezet.

2025.07.03 Maver17 Nézhetetlen

Vérvonal!

Ez egy nagy rakás baromság. Hogy lehet ilyet pénzelni? És egyáltalán hogy? Miért? Nulla.

2025.05.27 padar8821

Szerintem ez az egyik legjobban összerakott Végső állomás film. Végig követhető a cselekmény, és kimondottan tetszik a film elején lévő kb. 10 perces előzmény, ami ad egy pluszt a filmnek.

2025.05.21 Strausz Odett

Azta...

Én többet vártam ettől a résztől. Nem volt rám olyan hatással, mint például az előző rész, de mégis jó volt, és tetszett. Kicsit eltért a szokásos részektől, ami nem baj, de a végkifejlet... Elég kevés sejtelmes halál történt, szinte mind kiszámítható volt, de a látványban nem volt hiba. Kellően véres és brutális volt.

2025.07.09 Bányai Csaba

Szenzációs!

Imádom ezt a sorozatot. Mindegyik rész zseniális, és ez sem kivétel.

2025.05.18 ZsoltSon

Nem gondoltam volna, hogy ennyi év után még tudnak újat mutatni. A történetvezetés és a halálesetek koreográfiája lenyűgöző. Végig lekötött.

2025.07.03 Atis206

A korábbi részek izgalmasabbak voltak. De ezt sem mondanám rossznak, mert beleillik a sorozatba, és akár folytatható is. Érdekes megközelítés ez a vérvonal jelző.