Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
45%

Final Girl (2015)

Final Girl
Filmadatlap
 
20
Szereplők
7
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Abigail Breslin
Abigail Breslin

Videók (1)

 
Eniq   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Az előzetese nagyon tetszett a sztori egyből megfogott tudtam, hogy ezt meg kell néznem. Nem ért akkora csalódás miután megnéztem, mert azért nem számítottam egy olyan hű, de sokra Viszont kár a filmért mert lehetett volna sokkal, de sokkal jobb is e... több»

 
D. Wolfe   2018. 03. 25.

0

Gyenge hármasnak gondolom ezt a filmet. Vannak benne kimagaslóan jó jelentek, de minden ilyenre jut egy borzalmasan röhejes is. Breslin legalább valóban jól játszott.

 
jake_green   2018. 04. 20.

0

Kitűnő operatőri munka eszméletlen jó látványvilág...kb ezért a 2 csillag. Minden más kriminálisan rossz benne. A legrosszabb talán a tornaóráról felmentett főszereplő lány, aki nemhogy ütni vagy rúgni nem tud élethűen, de még futni is úgy fut, mint ... több»

 
kristoftoth21   2019. 01. 16.

0

Gyenge film, kiszámítható, kissé unalmas. Jó pár ilyen film van hogy fiatalok éjjel játszadoznak az erdőben aztán ráfizetnek. Néhány pozitívum, hogy az erdő látványa jól lett megcsinálva és hogy a csaj jól néz ki, de semmi több. Így jószívüen 4/10

 
tamas84   2016. 03. 27.

0

Elmondhatom, hogy már évek óta nem láttam egy jó horrort, és ez nem volt másként ebben az esetben sem. És ha már a film nem volt túl jó, legalább a főhősnő lehetett volna kicsivel jobb bőr. De még ez is elmaradt....

 
varjú   2015. 11. 27.

0

Annak ellenére, hogy nagyon látványos, nem megy túl az átlagoson, semmilyen tekintetben sem. Tökéletesek a sminkek is, de azért egy igazán jó maszkot nem láttam, pedig nem jött volna rosszul az erdei mészárlásnál. Nem rossz, mint egyszer nézhető kikapcs, de nem is marad meg hosszú időn át az emlékezetünkben, az tuti.

 
csilla09   2016. 04. 19.

0

Tetszett a film. Szerintem nem sorolható nagyon horror kategóriába, vagy ha igen akkor nem az ijesztők közé. A történet egyedi volt, tetszett a srácoknak a beteges játéka. Volt egy homályos rész is amit nem nagyon értettem, de ennek ellenére jó volt. Igaz egy kicsit több akciót tehettek volna bele.