Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Tűréshatár
 
hsanya182   2018. 08. 10.

Sajnos a történet elég lassan kezdődik így az akció része csak a végére marad, szóval nem a legizgalmasabb alkotás de figyelemreméltó mert a főszereplő viszi a filmet a remek és eredeti dinamikus harcművészetével. Egynek mindenképp jó volt, még egyszer csak a végét nézném meg :)

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Középszerű szereplők és egy átlagos történet, melynek a megoldása is kissé körülményes. A zenéje nem rossz.


 
penzesisti   2017. 08. 08.

Tetszett a film, néhány poéntól és kikacsintástól eltekintve halálosan komolyan veszi magát, de ez nem is baj, mert abszolút élvezhető, fordulatos és klassz.

 
Hercegno   2017. 02. 25.

Eszméletlenül jó film, borzasztóan életszerűek a jelenetei, egyáltalán nem olyanok, mintha beállított jelenetek lennének. A karakterek mindegyike nagyon rokonszenves.

 
SztarkTóni   2016. 11. 14.

Donnie Yen, az akciófilmek szuperhőse újra odatette magát. A történet nem túl eredeti, de maga a film lefolyása jó volt, egy percig sem unatkoztam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.