Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Tűréshatár
 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Középszerű szereplők és egy átlagos történet, melynek a megoldása is kissé körülményes. A zenéje nem rossz.

 
hsanya182   2018. 08. 10.

Sajnos a történet elég lassan kezdődik így az akció része csak a végére marad, szóval nem a legizgalmasabb alkotás de figyelemreméltó mert a főszereplő viszi a filmet a remek és eredeti dinamikus harcművészetével. Egynek mindenképp jó volt, még egyszer csak a végét nézném meg :)


 
penzesisti   2017. 08. 08.

Tetszett a film, néhány poéntól és kikacsintástól eltekintve halálosan komolyan veszi magát, de ez nem is baj, mert abszolút élvezhető, fordulatos és klassz.

 
Hercegno   2017. 02. 25.

Eszméletlenül jó film, borzasztóan életszerűek a jelenetei, egyáltalán nem olyanok, mintha beállított jelenetek lennének. A karakterek mindegyike nagyon rokonszenves.

 
SztarkTóni   2016. 11. 14.

Donnie Yen, az akciófilmek szuperhőse újra odatette magát. A történet nem túl eredeti, de maga a film lefolyása jó volt, egy percig sem unatkoztam.

 
Guszti   2016. 02. 13.

Szuper film, az egész egyre izgalmasabb, míg ki nem csúcsosodik a végső verekedős jelenetben, ami bomba! Donnie Yen vs. Collin Chou, na az nem volt semmi. A rendezés dinamikus, a verekedések izgalmasak, a szereplők szimpatikusak.

 
ZiggityZag   2016. 01. 15.

Az első fele olyan mint egy unalmas fölvezetés, mintha csak előkészítené a terepet a nagy finálénak, az izgalmasabb második felének. Maga a történet nem túl érdekes, de a szereplők a szakma nagyjai. Üsszességében közepesre értékelem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.