68% 48 szavazat
Főnökök főnöke

Főnökök főnöke

Boss of Bosses
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Paul Castellano (Chazz Palminteri) lassan emelkedett fel a New York-i Gambino-família tagjaként a ranglétrán. Intelligenciája és stílusa miatt emelték ki az öregek, és a hetvenes években a vén Gambino (Al Ruscio) őt tette meg utódjának. Új idők új szelét vitte a környék bűnözőinek életébe. Szinte szakszervezeti mintára egységesítette a legapróbb utcai klikkeket, és kegyetlenül megtorolta a kábítószerrel való kereskedést, amely a hírhedt Gotti (Sonny Marinelli) kiváltsága volt. Utálta ugyanis a drogokat, helyette más pénzforrásokat erőltetett. Talán éppen a drogpiac feltételeiről tárgyaltak volna Gottival, amikor 1985. december 16-án kivégezték egy East Side-i elegáns étteremben. Castellano felemelkedésének és bukásának igaz történetét követhetjük nyomon...

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2001.06.03.
 
2017.03.10 Williamgek

legújabb vélemény

Nekem az volt az érzésem, hogy ez a film egyszerűen túl komolyan vette magát. Tényleg mintha egyszerűen a Keresztapát szerette volna másolni. Nagyon gyenge.

0
 
2017.03.09 ZiggityZag

Tudom, hogy ez egy kicsit csőlátás, de szerintem a Keresztapa óta hiába próbálkoznak jó maffia filmet csinálni, nem sikerül. A legtöbb mindig csak valami erőltetett, unalmas. Valahogy ez sem tudott lekötni, ezzel megjátszott olaszosságával. Akik, szeretik a maffia filmeket, az szerintem nagyot fog csalódni.

0