Átlagos, egyszer nézhető film, ami egy laza kikapcsolódást nyújt, de semmi extra, újdonságot nem adott. Középszerű, kissé sablonos film átlagos sztorival.
Jó vígjáték, de láttam már jóval jobban. Ennyi költségvetésből azért már lehetett volna humorosabb filmet is megalkotni. Összesen kb 3 poén van benne pedig elvileg vígjáték.. ez asszem már mindent el is mond a filmről mindenki számára. A színészek próbálják csak felemelni ezt a filmet, de sajnos hiába.
Véleményem szerint ez egy jó kis vígjáték, sok poén van benne és az alaptörténet is nagyon jó. Érdemes megnézni, azoknak is akik szeretik a főnöküket és akik nem.
Egy olyan vígjáték ez ami nem az a fajta amin a hasamat fogom a nevetéstől. Inkább az amikor akad pár jó poén amin elmosolyodok és nagy ritkán talán el is nevetem magam. A karakterek nem olyan rosszak Jennifer Aniston nagyon hozza a formáját amin viszont elég jókat derültem. Egész tűrhető.
Egyetértek többekkel abban, hogy geyre kvesebb ténylges vígjátékot látunk. Nálam mondjuk soka nem működött amikor a gusztustalankodásra építettek egy vígjátékban, de ez a film még ilyen szempontból is "kevés" volt, nem tudtam hangosan felnevetni rajta kb egyszer sem.
Annyira alpári, közönséges és obszcén, hogy nem voltam képes végignézni. Sőt, a feléig sem jutottam. Nagy csalódás, mert a szereplőket egytől egyig szeretem.
Végre a felnőtt közönséget is úgy célozták meg, hogy a legtöbb káromkodásnak és hülye helyzetnek helye van a sztoriban és nem csak azért került bele, mert az annyira vicces lenne. A színészi játék zseniális, végig röhögtem az egészet, többször is megnézhető film.
Hát nem az a tipikus moziban megnézős fajta. Nem mondom, hogy borzasztóan rossz poénokat sütöttek el mert azért lehetett mosolyogni de kb. ennyi. Van egy két kedvenc színész benne és talán emiatt is néztem végig de sajnos kb ennyi.
A világ egyik legrosszabb filmje. Nem is értem, hogy egyáltalán mit akartak vele a készítők. Vígjátéknak nem igen mondható mert két poénnál esküszöm hogy nincs benne. Aki kínozni akarja magát és a fejét, annak jó, de amúgy semmiképpen nem ajánlom
Nagyon, nagyon jó filmnek tartom. Jópofa vígjáték szerintem, az alapötlet is rendben van és a kivitelezésben sem láttam sok bajt. Sokszor jót szórakoztam, és maga a film, a cselekmény, a három idióta főszereplő helyzetkomikuma végig lekötött. Persze ... Több
Nagyon sokat nevettem a Förtelmes főnökökön, szerintem sok jó poén van benne és a történet sem rossz. A mai átlagos vígjátékoknál legalábbis biztosan jobb egy fokkal, úgyhogy 4 pont.
Alapból poénos film,Jennifer hozza a formáját szó szerint,már felnőtt filmnek mondanám egyes jelenetek miatt :)