Förtelmes főnökök

Horrible Bosses

2016.02.14 doroffee

Élvezetes, pörgős vígjáték, ilyen hangosan röhögős. A magyar fordítás sztem sokat dobott ebben az esetben rajta. 5csillagos akkor lenne, ha valami több lenne benne, minthogy három béna barát kalamajkába kerül, ha picit különlegesebb, okosabb poénok lettek volna benne.

2016.08.25 a-arnold

Nagyon jó szórakoztató vígjáték, nekem nagyon tetszett... Életszerű, mert ilyen főnökök lehetnek az életben is sajnos...

2017.07.07 Olivér Rózsa

Nem kell sokat várni tőle de azért egy vígjátéknak el el megy. Néha jókat lehet nevetni rajta. Sok benne a hollywoodi séma ezáltal kiszámitható. 10/7.

2020.08.25 sammy88

Nem tudom kinek az agyából pattant ki, de nagyon agyament és éppen ezért jó! Szerintem mindegyik karakter el van találva és működnek a poénok is. Moziban dőltem a röhögéstől, megörültem, hogy lesz folytatás bár nem kellett volna...

2015.05.12 hejnekem

Nem annyira rossz, mint amilyennek kinéz első látásra, de igazából a felétől kezdve lesz értékelhető. A fiúk közötti vicces kémia miatt meg persze Jennifer Aniston miatt megéri megnézni.

2021.04.04 Hondati

Remek sztori

Érdekes módon se Spacey, se a többiek játéka nem fogott meg, de a sztori hibátlan. Jól szórakoztam, mert nagyon vicces. Jenny Anistonra szabott szerep, zseniális.

2015.05.26 zsanett0820

Szerintem manapság a vígjáték címkével ellátott filmek szerencsésebb esetben nem veszik el az életkedvet, és csak kivételes esetekben sikerül újabban olyan poénokat kreálni, amik megnevettetnek. Viszont azt kell mondjam, hogy számomra a Förtelmes főn... Több

2016.04.19 kissjanos21

Nekem nagyon tetszett ez a film, végig vicces volt, tele volt poénokkal, volt benne 1-2 jobb poén, ami nekem nagyon tetszett, mindenképpen még egyszer megnézős kategória.

2016.08.10 tvmérnök

Kimondottan jó film. És ami leginkább tetszik benne , hogy nagyon realista és szókimondó. Ki e gondolta volna el magában ,hogy végleg likvidálja saját főnökét . Kimondottan jó vígjátékot tudtak a sztori mellé tenni, ami teleis -teli van humorral és fordulatokkal.

2016.06.13 adamkatka

Mindkét része nagyon tetszett, talán ez az első még nagyobb élmény és újdonság volt. Vicces, szórakoztató, minden jelenetét jól kitalálták, jól épülnek egymásra a történések.

2015.03.08 Rayman102

Nem rossz vígjáték, bár néha erőltetett. Lehet rajta sokat röhögni szóval azért érdemes rászánni azt a 98 percet.

2015.06.15 smith

A manapság sajnos nagyon kevés jó vígjátékot csinálnak, a legtöbb erőltetett, amelyen nem lehet nevetni, inkább csak kínunkban mosolyogni. Ezek között üde színfolt ez a film. Hoz valami eredetiséget, és egyediséget. Jók a színészek is. Nekem bejött, ... Több

2015.04.27 mimi

Remek poénok, baromi jó színészek, veszettül vicces párbeszédek és morbid történet, egy vígjáték esetében nem hiszem, hogy ez nem lenne elég. Ez egy igazán ütős vígjáték ez, melyre érdemes jegyet váltani.

2015.08.21 Dracule

Teljesen le voltam taglózva a filmtől. Hihetetlent műveltek vele, nem számítottam rá, hogy talán még jobban is tetszik, mint azt elsőre gondolnám. Amolyan, durr, bele mindent feelingje volt. Tele volt poénnal és akcióval. Semmi se maradt ki. Muszáj volt moziban nézni.