Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
44
Filmadatlap
 
23
Szereplők
1
Vélemények
Képek
Videók
La casa 3

 
Kóborló   2019. 06. 11.
Erős kezdés után, átlagos folytatás

A 80-as évek olasz filmgyártása mindig is meghatározó szerepet fog a szívemben betölteni, hisz számtalan narrátoros videokazettát láthattam gyerekkoromban, és ezen filmek többsége onnan származott. Persze nagy százalékukat finoman szólva sem mondanám korszakalkotó darabnak, viszont az biztos, hogy hangulatos kis filmek voltak ezek. Legtöbbjük az akció és a horror műfajából származott, és az első találkozásom a Ghosthouse avagy a La casa 3 című filmmel is pont ez időre datálható. A 80-as évek vége felé elég sok olasz film próbálkozott azzal az apró trükkel, hogy a készítők amerikai álneveket használtak a stáblistában, méghozzá azért, hogy az amerikai moziközönség könnyebben azonosulni tudjon ... több»

 

A film rendezője Umberto Lenzi (Cannibal ferox - 1981), aki Humphrey Humbert álnéven készítette ezt a filmet.

(Kóborló )
 

A film címe azért lett La casa 3, mert Olaszországban a Sam Raimi Evil Dead (1981) című filmet és annak 1987-es második részét mutatták be La casa 1 és La casa 2 címen.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.