Ez egy nagyon látványos film, amiben nagyon jók a csatajelenetek, ezek amik igazán szórakoztatóvá tették. A történet néhol eléggé hülyeség, de ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor a csaták, a drámák, a nagyon jó színészek és a megható, remek zenék miatt csak dicsérni tudom a filmet.
Tipikus történelmi dráma, amiben zajlanak az események. Kategóriájában viszont nem sorolnám a legjobbak közé, inkább középszerű, egyszer nézhető kategória nálam.
Igazi bosszútörténet,ami a film végére be is teljesül. Már többször is láttam,szerintem jó film. Talán ez volt az első film amit HD technikával forgattak. Szeretem az ilyen római filmeket.
Látványos, megunhatatlan film! A története nagyon jó, a jelmezek kiválóak! A színészi alakítások sem hagynak kivetni valót, Russell Crowe nagyszerűt alakít!
Eszement csúcs film lett, nem sűrűn lel hasonlóra az ember de ilyenkor oda vagyok érte nem kicsit. Ez hála az égnek olyan mű lett, ami simán hozta az elvárásokat, sőt még sok helyen felül is múlta azokat.
Ridley Scott egyik legjobb filmje szerintem (sajnos azóta csak hibát hibára halmoz). Ez a film, megható, nagyon szép, csodálatosan mutatja be az akkori kort, a gladiátori játékokat.
Ridley Scott talán legjobb, legerősebb filmje. Én nagyon imádtam végig, úgy, hogy Russel Crowe-t egyébként nem szeretem annyira. Nagyon jó történet, az akkori Rómát nagyon jól ábrázolja.
Kamaszként nagyon tetszett a film. Igazi kalandos, izgalmas , vadregényes film, ami végig lekötött. Érzelmek és izgalom egyaránt van benne, jól összerakott film!
Tetszik! :) Megunhatatlan film. A főszereplők mind nagyot alakítanak, kivétel nélkül. A történet magával ragadó, a képek, a jelmezek csodásak.
Nem mondható különösen jónak, de azért jól sikerült annak ellenére, hogy néha kicsit lassú volt bár ez egy töris film és ez ennek is bele tudni, de jól bemutatja mi zajlott akkoriban Rómában.
Érdekes, izgalmas módon mutatja be a történelmi eseményeket. Magával ragadó, izgalmas film, amiben profin alakít Russel Crowe, hozza a formáját. Én ajánlom!
Alapfilm, melyet bármikor szívesen újra megnézek. Gyönyörű a zenéje, remek az operatőri munka és a vágás, Russell Crowe-nak pedig az egyik legjobb alakítását láthatjuk benne.