Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Jóemberek
 
hsanya182   2016. 03. 12.

Szerintem egyszer mindenképp nézhető, moziban biztos nem nézném meg, de hozza egy jó kis thriller formáját, feszült jelenetekkel, egyszerű történettel. Jók az alakítások, remek a család gondolkozása és a pszichopata is jól sikerült.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A tartalmát olvasva egyből felkeltette az érdeklődésemet, de nem gondoltam volna, hogy egy középszerű szereposztással ilyen igazán jó és izgalmas filmet sikerül kihozni belőle.


 
Curacao86   2016. 09. 11.

Lehet sokadszorra látjuk azt, amit, hogy a kis ember néha félrelépések árán tud csak boldogulni, valamiért mégis sikerül működőképessé tenni a filmet. Talán James Franco és Kate Hudson között rendkívül jól működő kémia miatt van. Persze a veterán Tom Wilkinson és a közelmúltban világszerte ismerté vált Omar Sy sem rossz, de két főhősünk tartja igazán életben a filmet, akikért az utolsó percig szurkolunk, hogy elnyerjék méltó jutalmukat, és persze megtarthassák a szajrét. Kissé krimi, kicsit párkapcsolati dráma, de a kiszámíthatósága ellenére nem fog csalódást okozni. Akiket pedig a főszerelők személye nem győz meg, akkor semmi nem fog.

 
Nik   2016. 01. 11.

Fárasztó, agyonhasznált történet, rossz zenei aláfestés, ritmustalan vágás, hát mit nem rontottak el ebben a filmben? Azt mondom, hogy ha nagyon unatkozol, akkor esetleg, de nagy nagy fenntartásokkal. The filmmakers use slick editing and pounding music in a desperate bid to paper over the cracks in their own storyline.

 
jazzy   2015. 09. 10.

Hát nem véletlenül kerülte el ez a film a mozikat. Nagyon gyenge, kiszámítható és unalmas, nem számítottam volna rá ilyen színészektől.

Kate Hudson
James Franco
James Franco
Anna Friel
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.