Reese Witherspoon jól hozta a cserfes, dumás csajt. A története picit elrugaszkodik a valóságtól, de kedvelhető darab.
Nem rossz romantikus film, nagyon megható amikor fel kell Elizabeth és nem emlékszik semmire, de persze itt nincs vége és minden happy end lesz. A történet aranyos, a színészi játék is elég jó.
Jó, igaz, én javíthatatlan romantikus vagyok, de nagyon szerettem ezt a filmet. Kedves, bájos, megkapó, szentimentális (de még nem túlzottan nyálas), és nagyon megható.
Az egyik legjobb kísértős film. Nem a megszokott, igazi romantikus film egy pici csavarral. A legvége a legjobb befejezések egyike.
Nagyon érdekes volt a filmnek az elgondolása. Tehát az alapsztori jó lett nagyon. Bár párszor unalmas volt és lassan indult el, mégis azt mondom szuper film.
Nagyon szeretem ezt a filmet a szerelmi szál fejlődése zseniális a vége meglepő ahogy a pasi felébreszti a lányt. A nővére viselkedése is nagyon reális. A vége a tetőn pedig fantasztikus lett
Szerintem összeillő párost alkotnak ők ketten. Romantika, cseppnyi kalanddal fűszerezve, egy péntek esti mozizáshoz kiváló tud lenni. A doktornéni szerep kifejezetten jól áll Reese Witherspoon-nak
Kedves kis film, bár Reese Witherspoon néhol picit idegesítő. A története közepes, de érzelmeket vált ki. Hol vicces, hol drámai.
Sokkal rosszabbra számítottam, bár a félig szellem karaktere néha kicsit idegesítő volt. Nem túl egyedi a története, de élvezhető.
Már többször láttam. Kezdetben nem tetszett aztán biztos én is változtam, de 3x-ra már nagyon bejött. Kezdetben fel sem tűnt, hogy humora is van a filmnek.
Kellemes könyv alapján készült film. Kicsit csöpögős,kicsit rózsaszín de azért nézhető. Mondjuk a film elejétől a végéig kiszámítható,hogy mi fog történni.Valóságalapja nem sok van.
Nagyon aranyos, bájos film. Romantikával és humorral fűszerezve. A színészek alakítása nagyon jó! Összességében ez egy többször nézhető, szórakoztató film!