Hadik

Hadik

2023.07.26 I3rYcE

Nem mindenkinek való

A kosztümökön kívül talán a szokásos színészi karakterek tesznek valamit a filmhez. Nem estem hasra tőle. Félidőben már nagyon nehéz volt a filmre fókuszálni.

2023.07.06 MrFahrenheit

Jó ez, csak mégse

A Netflix előfizetésem utolsó napján volt a Hadik András kalandfilm premierje a streaming platformon. Eredetileg csak Mucsi Zoltán miatt akartam megnézni: nos, azt a néhány sort, amit kapott, kitűnően hozta. Kicsit átverve érzem magam, és örülök, hog... Teljes kritika

2023.03.09 luba323

Kicsit vontatott és inkább hatáskeltő film, tele olyan látványvilággal, ami szerintem egyszerűen már idejétmúlt. Ezek a pillanatok inkább kínosnak mondhatók, mert valójában remek színészeket látok a filmben, akik érezhetően beleadtak, de még így is középszerű lett a Hadik.

2023.03.10 Johnny

Mit mondjatnék, én nagyon vártam ezt a filmet, és nem mondom, hogy akkora nagy csalódás lett volna, de összességében szerintem a sztori nem annyira érdekes.

2023.07.22 Blázy

Vérszegény

Nagyon vérszegényre sikerült. A kosztümök viszont szuperek voltak. Több szót nem érdemel.

2023.03.15 Weird Machinery

Kalandfilmként remek

Remek szórakozás megnézni ezt a filmet, ha úgy ülsz be a moziba, hogy ez egy kalandfilm lesz. Mert az. Se több, se kevesebb.