Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Halálkanyar
 
indingo   2017. 11. 02.

legújabb vélemény

Nem tetszett a film. Alig van története, szinte semmi sem történik. Ezek e művészi bevágások egy felhőről vagy az izzadó Pennről idegesítőek voltak és Jennifer Lopez szinkronja sem a a legjobb.

 
Phalanx   2016. 03. 04.

A forgtókönyv a létező legnagyobb ponyva, amit eddig ismertem. Az húzza ki a pocsolyából, hogy nagyon jól fényképezett, jól összerakott valami.


 
lollipopp   2015. 08. 16.

Érdekes film. Fura. Ez az egyetlen jelző amivel illetném talán. Érzelmileg hideg, de ott van Thornton, meg a fiatal Jennifer. Stone-tól szokatlan rendezői hozzáállás...

A film összbevétele 6 633 400 dollár volt (imdb.com).

 

Oliver Stone a főszerepet ajánlotta Tom Cruise-nak, de ő visszautasította azt.

(rbernadett)
 

Sean Penn eredetileg visszaadta a szerepet, mert nem ért rá, ezért leszerződtették Bill Paxtont. Azonban a film forgatásának megkezdése előtt egy héttel Paxton mégis visszalépett, ezzel egy időben szerencsére Sean Penn szabaddá vált.

(rbernadett)
 

Grace szerepét eredetileg Sharon Stone-nak szánták, de végül nem sikerült megegyezniük az anyagiakban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.