Azt a lököttet, aki kitalálta ezt a sztorit... Mikor megy a l'amour a parton, és Bernie-t odamossa a víz, fuldokoltunk a nevetéstől. Óriási a szinkron. A rendezés fenomenális. A karakterek szerethetők. Fogalmam sincs, hányszor láttam, de kicsivel többször, mint végtelen. Nagyon, de nagyon visszasírom azokat az időket, amikor ezek a filmek készültek.
A mai napig a 80as evek egyik legjobb vigjatekanak tartom, barmikor ujra tudom nezni. Az esetlen szerencsetlenkedes mintapeldanya ez a film, vegtelenul hiteles foszereplokkel.
Bernie halott,és élvezi!A két idióta alkakmazottja legalábbis ezt szeretné elhitetni mindenkivel,és ez többé-kevésbé sikerül is! Garantáltan megmozgatja a rekeszizmokat.A nyolcvanas évek nagy-nagy klasszikusa!
Ez is egyike a közepes filmeknek és ez most kissé inkább a jó felé tendál mint sem a másik irányba. Láttam már sokkal jobbat is azonban itt hozzá is tehetem, hogy rosszabbat is.
Ha van klasszikus, felejhetetlen, megismételhetetlen (na meg beteg) vakációs film (ami nem Chevy Chase), akkor az a Hóbortos hétvége lesz. Ez a film olyan szinten vicces, hogy gyakorlatilag nem tudja az ember abba hagyni a nevetést, s ez a szórakozta... Több
Amikor egy hihetetlen és teljesen váratlan esemény kacagtató és képtelen helyzeteket teremt!!! Ez a film megérdemli a klasszikus jelzőt! Mert megunhatatlanul szórakoztató!
Egyszerűen imádom! Ha ötször nézném meg egy nap sem unnám meg. Olyan hangulata van, amit talán egyetlen másik vígjátékéhoz nem tudnék hasonlítani. Remek poénok, remek alakítások. Zseniális!
Azt simán megkapom tőle minden egyes újranézéskor, amiért leülök elé megnézni. Kellemes szórakozás ez kicsiknek és nagyoknak. A folytatása nekem szintén tetszett.