Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 05.

legújabb vélemény

Nagyon agyzsibbasztó volt a film, a cím alapján sem ilyen filmre számítottam. A főszereplő karaktere és szinkronja is roppant idegesítőre sikeredett.

 
doroffee   2016. 02. 15.

Nem egy világmegváltó film, de szerintem vicces volt és élvezhető. És nagyon sok mindent elmondott emberi kapcsolatokról, médiáról, sztárgyártásról. Én a szerkesztési stílusát és az enyhén szarkasztikus humorát is bírtam.


 
Curacao86   2015. 05. 23.

Lapos, unalmas és szánalmasan gyenge cím, történet, szereplők és rendkívül kiszámítható végkifejlet. Értem, hogy egy fajta szatírikus ábrázolással akar bemutatni egy világot, ami nagyjából sikerült is, de attól még nem lett érdekes, hiába kerültek be... több»

A film összbevétele 17 286 299 dollár volt (imdb.com).

 

Toby Youngot, akiről lényegében a film szól, kitiltották a forgatásról, mert állítólag folyamatosan zavarta a színészeket és zavarta Robert B. Weide-ot miközben instrukciókat adott ki, hogy hogy rendezze a különböző jeleneteket.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.