Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72

Homályzóna (1983)

Twilight Zone: The Movie
Filmadatlap
 
37
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
Videók
Homályzóna
 
Berto49   2019. 03. 26.

legújabb vélemény

Négy felejthető történet

Milyen jó, hogy annak idején nem néztem ennek a sorozatnak a részeit, mert számos gagyiságtól megkíméltem magam. Még akkor is, ha nézzük a készítés idejét – a nyolcvanas évek eleje – szinte nézhetetlen ökörségeket tartalmazott ez a négy önálló történet. Még az első és az utolsó elment, bár az első három emberéletet követelt. A vietnami forgatási helyszínen lezuhant egy helikopter, az egyik szereplő és két gyermekszínész halálát okozva. Micsoda értelmetlen tragédia! Spielberg nevéhez méltatlan az általa rendezett epizód. Sokan John Lithgow alakítását dicsérik, de szerintem erősen túljátszotta a szerepét. Mindenképpen nyereség, hogy ezt a „kultikus” sorozatot a film alapján bátran nézetlenül elfelejthetem.

 
daniel52   2016. 10. 13.

Spielbergesen szentimentális. Nagyszerű ötlet, semmiféle kicsúcsosodás. A rasszizmus rossz...nagyjából ennyi.


 
anonym   2015. 06. 24.

Négy történet eltérő minőséggel. Semmi különös, átlagos, vagy az átlagosnál eggyel jobb. Ha már nincs más, egy nézésre megjárja.

A film összbevétele 29 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Helen Shaw (Mrs. Dempsey) és Burgess Meredith (a narrátor) egy nap különbséggel távoztak az élők sorából. 1997. szeptember 8. és 1997. szeptember 9.

(rbernadett)
 

John Larroquette és Selma Diamond egy évvel később ismét együtt játszottak, a Night Court (1984) című filmben.

(rbernadett)
 

Ez volt Murray Matheson halála előtti utolsó filmje.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.