Valami különlegeset akartak a készítők, ami helyenként sikerült is, de valahogy nem volt elég egységes a film.
Voltak benne jó megoldások főleg a történet alapelgondolásában, de valahogy nem volt egységes az egész.
Ez a film számomra nem volt igazi horror. Badarság az egész. Egyáltalán nem félelmetes, kliséktől duzzad pl. a rengeteg baba, bemutat a sofőrnek, egy behemót fogyatékost egy nő irányít... stb. Többet is ki lehetett volna hozni belőle, de ez most elég gyengére sikerült.
Szerintem az átlagosnál sokkal jobb horror, thriller,j ó színészi alakításokkal. Külön tetszett a két bizarr gonosz karakter a nagydarab pszichopata meg "barátja". Simán lenyom pár nagy név horrort szerintem. Nézzétek meg bátran, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Valakinek tetszik vagy utálja. Ezt a két végletet váltja ki a nézőből. Voltak hibái a filmnek, de összességében egy érdekesen felépített story.
Nekem bejött. Mutatott újat, ami a mostani filmvilágban már nehéz. Jó kis ütős csavarral fűszerezték. Nem újranézős, viszont szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni.
Ez egy eléggé beteg pszicho-horror, amitől egy kicsit tartottam, de őszintén meglepett. Az elején féltem, hogy mennyire fog sokkolni és az őrületbe kergetni, de aztán valahogy elvonatkoztattam attól a résztől, ami nem tetszett, és végül egyáltalán ne... Több
Nálam abszolút 5 csillagos ez a film. Mellőzi a kliséket, nem ömlik benne a vér, mégis nyomasztó az elejétől a végéig, annak ellenére, hogy elég hamar rá lehet jönni mi miért van. A színésznők játéka is nagyon drámai, átjön amit a rendező üzenni akart. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nekem nagyon tetszett. Az első 1/3-nál volt olyan csattanó, ami általában a filmek végén szokott lenni, valamint engem kicsit még is viselt lelkileg, hogy olyan dolgok történtek benne, amik a valóságban is sajnos megtörténhetnek. Számomra ijesztő jelenetek is akadtak bőven, amikor el kellett bújnom a takaró alá :)
Rég került már a mozikba ilyen slashereket idéző horror, ezért is vártam kimondottan A rettegés házát. Végülis nem kellett csalódnom, ez a film rendesen odaaprít, bár értéket nem szabad benne keresni. Biztos nem ez lesz az év horrorja, de a műfaj kedvelőinek simán érdemes egy próbát tenni vele.
Számomra totál kimaradt eddig eme alkotás (még hallani sem nagyon hallottam róla), pedig hát igencsak kedvelem az öreg kontinensről (Európa) származó horrorfilmeket, főleg, ha azt a franciák vagy a spanyolok készítették el. Jelen filmünk egyik legnag... Teljes kritika