Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
96

Blessed Benefit (2016)

Blessed Benefit
Filmadatlap
 
13
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 31.

Elképzelni se tudtam, hogy ez a film ekkora csalódást okozott, nem volt olyan érzésem, hogy ezt megérte volna megnézni. Ez pedig rohadt rossz érzéssel töltött el. Nem kellett volna megnézzem.

 
issue   2017. 09. 07.

Nekem valahogy sehogy sem állt össze ez a komor és szürke képi világ azzal a cselekménnyel, amit láttam. Az egész valahogy ambivalens. Szóval, lehet, hogy egy kicsit melléfogtak ezzel a készítők. Nekem összességében bejött, de nem mondanám valami emlékezetesnek.


 
azurou   2017. 08. 09.

Nem tudom, valahogy a német vígjátékok egyszerűen mindig olyan sótlanok, és ez ennél a filmnél sincs másképp. Szerintem egyszerűen túl komoly téma ez, hogy viccet lehessen belőle csinálni, és szemmel láthatóan a színészek sem tudták komolyan venni a szerepüket.

Ahmad Thaher
Ahmad Thaher
Ahmad Thaher


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.