Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
tomvétsz   2019. 08. 29.

legújabb vélemény

Elia Suleiman legújabb filmje egy valódi csoda! Merész próbálkozás vicces képet festeni korunk társadalmáról, de neki sikerült. Van benne egy kis abszurditás, ahogy csendes megfigyelőként , néha elmosolyodva figyeli az embereket, s olykor egy kis szomorúság is kiül az arcára. Igazi édes-savanyú film, amire mindenképp érdemes mozijegyet váltani.

 
lexlutor   2019. 07. 02.

Könnyű, mégis mély; karikatúra-szerű képet fest a világ sodródásáról, a humora, bár a rendező érezhetően gúnyos hangvételre törekedett, megkapó és kedves. Egyértelműen helyet kell kapnia a mindenképp látnod kell listákon.

A film összbevétele 1 645 968 dollár volt (imdb.com).

 

A Mennyországnak kell lennie a názáreti születésű rendező, Elia Suleiman harmadik filmje, melyet beválogattak a Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjába.

(hp)
 

A filmet 2018. augusztusában forgatták Párizsban.

(hp)
 

A Mennyországnak kell lennie című filmet nevezte Palesztina a 92. Oscar-gála legjobb idegen nyelvű film kategóriájába, azonban az Akadémia tagjai végül nem válogatták be az öt jelölt film közé.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.