Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Jessabelle (2014)

Jessabelle
Filmadatlap
 
26
Szereplők
23
Vélemények
19
Képek
2
Videók

Galéria (19)

Sarah Snook
Mark Webber
Chris Ellis
Mark Webber
Sarah Snook
Sarah Snook
Mark Webber
Sarah Snook
Sarah Snook
David Andrews
David Andrews
David Andrews
Joelle Carter
Sarah Snook
Sarah Snook

Videók (2)

 
Timon   2020. 10. 16.

legújabb vélemény

1

Ez egy gyenge film... Ja nem, csak mintha annak akarna látszani. Nem akar az elején nagyon mély lenni, de ahogy közeledik a vége felé, az a sajátos módszer teszi igazán egyedivé. Nos, horrornak ezt nem igazán nevezném, thrillernek is csak amolyan köz... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban, ezért mondhatom hogy hatalmas csalódás volt. Nem sok értékelhetőt tudok megemlíteni, talán a jó kezdést.

 
Lamboh   2017. 10. 12.

0

A kezdés kecsegtető volt, aztán jött a lejtmenet, és a gödör aljáig meg sem állt. A vége volt a mélypont. Nagyon sok szempontból borzasztó volt.

 
Borga   2016. 11. 10.

0

Kettős érzés van bennem a Jessabelle kapcsán, ugyanis a film első rézét egész jól, vállalhatóan felépítették, addig a második felében úgy omlik minden össze, mint egy kártyavár. Pedig a film kezdete valóban rémisztő, szórakoztató, csak lenne vége a filmnek a felénél.

 
czigler.nora   2017. 08. 14.

0

Nagyon furcsa film, elég röviden lezavar egyébként mindent. A történet nem rossz, a hangulata sem, de mégsem alkotott korszakalkotót. Vannak benne azért ijesztő jelenetek.

 
Evcsi95   2015. 05. 29.

0

Nos nem is tudom mit írhatnék. Furcsa egy film, furcsa dolgokkal. Láttam már jobb horrort is, valószínűleg folytatásgyanús. Egyszer elég volt megnézni, többszöri alkalomra nem nagyon vágyom.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

0

Ez tipikusan az a horrorfilm, ami közben lehet ezt-azt csinálni, mint például teregetni, zoknit párosítani, pasziánszt játszani, ugyanis annyira gyengécskére és unalmasra sikerült, hogy abba már beleborzongtam... A végén van egy csavar, az tény, de e... több»

A film összbevétele 6 998 359 dollár volt (imdb.com).

 

Egy korábbi ötlet szerint a film címe Ghosts (Szellemek) lett volna.

(ps)
 

A rendező szerette volna Louisianában forgatni a filmet, de nem sikerült megfelelő helyszínt találniuk.

(ps)
 

A film eredetileg 2014 január 10-én került volna a mozikba, de előbb augusztus 29-re, majd november 7-re tolták a premiert.

(ps)
 

A forgatás Észak-Karolinában, Wilmingtonban zajlott.

(ps)
 
Manapság már az is kész horror, ha előkerül egy VHS kazetta a háztartásunkban, odaát viszont kitalálhatnának végre valami újat a műfaj iparosai. több»