Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Puncs   2019. 04. 06.

Összességében szórakoztató, jó kis film, olyan kellemes hangulata van. Habár nekem sokkal jobban tetszett volna, ha csak Julia Child életét dolgozzák fel. Szerintem ez a két szálon futás felesleges. Meryl Streep olyan átéléssel játszik, hogy már csak miatta érdemes megnézni. Az ember a film megnézése után kedvet kap a főzéshez, meg a francia konyhához.

 
Deku   2017. 08. 30.

Nagyon hamar át tudtam érezni a történetet, beletudtam szellemülni a filmbe és ez jó hatással volt rám. Ez és maga a látványvilág nagyon jó érzéseket váltott ki belőlem. Imádtam és ajánlom.


 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Az egyik legjobb főzős témájú film, ami egyben igaz történet is. Meryl Streep fantasztikus a filmben hihetetlen ahogy lepipálja a férfiakat. Nagyon j film.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Könnyed és humoros történet. Nincsenek benne világmegváltó párbeszédek és rekeszizom rengető humoros jelenetek, még is kellemes kikapcsolódást nyújt a film.

 
VvV   2016. 05. 13.

Nagyon kellemes film. Jó a hangulata, remek a története. Nekem nagyon tetszett.

 
Nem egy filmtörténeti remekmű, de a saját műfajában egy kiemelkedő alkotás, amelyet a jól megírt forgatókönyen és karaktereken túl a színészi alakítás emel ki a középszerűség mocsarából. Élettel teli, szívhez szóló igaz mese, amelyet jó nézni, és nem fekszi meg a gyomrunkat. Erősen javasolt bekészíteni egy jó kis szakácskönyvet, mert ettől a filmtől tuti biztosan megjön a kedvünk a konyhatündérkedéshez. Bon appétit! 8/10 több»

A film összbevétele 129 540 499 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején látható bőrönd Paul Child saját darabja.

(kázsé)
 

Paul Child 10 évvel idősebb volt, mint Julia Child, míg a filmben Meryl Streep idősebb 11 évvel Stanley Tuccinál.

(kázsé)
 

A bridzstanárnőt Julia Child unokahúgának a lánya alakítja a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.