Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
17
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Puncs   2019. 04. 06.

Összességében szórakoztató, jó kis film, olyan kellemes hangulata van. Habár nekem sokkal jobban tetszett volna, ha csak Julia Child életét dolgozzák fel. Szerintem ez a két szálon futás felesleges. Meryl Streep olyan átéléssel játszik, hogy már csak miatta érdemes megnézni. Az ember a film megnézése után kedvet kap a főzéshez, meg a francia konyhához.

 
Deku   2017. 08. 30.

Nagyon hamar át tudtam érezni a történetet, beletudtam szellemülni a filmbe és ez jó hatással volt rám. Ez és maga a látványvilág nagyon jó érzéseket váltott ki belőlem. Imádtam és ajánlom.


 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Könnyed és humoros történet. Nincsenek benne világmegváltó párbeszédek és rekeszizom rengető humoros jelenetek, még is kellemes kikapcsolódást nyújt a film.

 
VvV   2016. 05. 13.

Nagyon kellemes film. Jó a hangulata, remek a története. Nekem nagyon tetszett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Az egyik legjobb főzős témájú film, ami egyben igaz történet is. Meryl Streep fantasztikus a filmben hihetetlen ahogy lepipálja a férfiakat. Nagyon j film.

 
Nem egy filmtörténeti remekmű, de a saját műfajában egy kiemelkedő alkotás, amelyet a jól megírt forgatókönyen és karaktereken túl a színészi alakítás emel ki a középszerűség mocsarából. Élettel teli, szívhez szóló igaz mese, amelyet jó nézni, és nem fekszi meg a gyomrunkat. Erősen javasolt bekészíteni egy jó kis szakácskönyvet, mert ettől a filmtől tuti biztosan megjön a kedvünk a konyhatündérkedéshez. Bon appétit! 8/10 több»

A film összbevétele 129 540 499 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején látható bőrönd Paul Child saját darabja.

(kázsé)
 

Paul Child 10 évvel idősebb volt, mint , míg a filmben Meryl Streep idősebb 11 évvel Stanley Tuccinál.

(kázsé)
 

A bridzstanárnőt unokahúgának a lánya alakítja a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.