Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
arctoslion   2020. 04. 12.

legújabb vélemény

Julie&Julia

Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy ez a film úgy jó, ahogy megcsinálták. Meryl Streep tuti választás volt, és Stanley Tucci is nagyot alkotott. Ő amúgy is kedvenc színészem. Tehát jó a páros, jó a zene, és ami a legfontosabb, hogy nem csak a főzé... teljes kritika»

 
Puncs   2019. 04. 06.

Összességében szórakoztató, jó kis film, olyan kellemes hangulata van. Habár nekem sokkal jobban tetszett volna, ha csak Julia Child életét dolgozzák fel. Szerintem ez a két szálon futás felesleges. Meryl Streep olyan átéléssel játszik, hogy már csak... több»


 
Deku   2017. 08. 30.

Nagyon hamar át tudtam érezni a történetet, beletudtam szellemülni a filmbe és ez jó hatással volt rám. Ez és maga a látványvilág nagyon jó érzéseket váltott ki belőlem. Imádtam és ajánlom.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Könnyed és humoros történet. Nincsenek benne világmegváltó párbeszédek és rekeszizom rengető humoros jelenetek, még is kellemes kikapcsolódást nyújt a film.

 
VvV   2016. 05. 13.

Nagyon kellemes film. Jó a hangulata, remek a története. Nekem nagyon tetszett.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Az egyik legjobb főzős témájú film, ami egyben igaz történet is. Meryl Streep fantasztikus a filmben hihetetlen ahogy lepipálja a férfiakat. Nagyon j film.

 
Bizsu82   2018. 08. 23.

A romantika tetőfoka ez a film. már kicsit talán túlzásokba is esik. Kategória kedvelőinek biztosan tetszeni fog. Profi színészek, jó alakítás. Könnyed, laza kikapcsolódás!

A film összbevétele 129 540 499 dollár volt (imdb.com).

 

A film elején látható bőrönd Paul Child saját darabja.

(kázsé)
 

Paul Child 10 évvel idősebb volt, mint , míg a filmben Meryl Streep idősebb 11 évvel Stanley Tuccinál.

(kázsé)
 

A bridzstanárnőt unokahúgának a lánya alakítja a filmben.

(kázsé)
 

Nora Ephron utolsó filmje.

(kázsé)
 

Meryl Streep több mint 6 kilót hízott a szerep kedvéért.

(kázsé)
 

Ez a második filmje Meryl Streepnek, amelyben a karakterét Juliának hívják. Az első az 1977-es Júlia volt.

(kázsé)
 
Nem egy filmtörténeti remekmű, de a saját műfajában egy kiemelkedő alkotás, amelyet a jól megírt forgatókönyen és karaktereken túl a színészi alakítás emel ki a középszerűség mocsarából. Élettel teli, szívhez szóló igaz mese, amelyet jó nézni, és nem fekszi meg a gyomrunkat. Erősen javasolt bekészíteni egy jó kis szakácskönyvet, mert ettől a filmtől tuti biztosan megjön a kedvünk a konyhatündérkedéshez. Bon appétit! 8/10 több»