Meryl Streep (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) új rekordot állított fel a Golden Globe-on a 33. jelölésével, amivel felülmúlta saját korábbi rekordját. 

A legutóbbi jelölést a Hulu Gyilkos a házban című sorozat 3. évadában Loretta Durkin szerepéért kapta. Streepnek ez a negyedik televíziós jelölése, legutóbb a Hatalmas kis hazugságok 2. évadáért kapott jelölést.

Ami a filmeket illeti, az 1978-as A szarvasvadász című filmért szintén jelölték, és a következő évben a Kramer kontra Kramerrel megszerezte első győzelmét. A Globe-on elért további figyelemre méltó sikerei közé tartozik Az ördög Pradát visel, a Julie és Julia - Két nő, egy recept és A Vaslady. Streep 2017-ben megkapta a tiszteletbeli Cecil B. DeMille-díjat is.

A Gyilkos a házban című széria, melynek főszerepeit Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez alakítja, jelenleg is nézhető a Disney+-on. Ha még nem láttad volna, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | vígjáték

A 3. évad cselekménye a 2. évad befejezése alapján Charles, Oliver és Mabel nyomozása lesz Ben Glenroy meggyilkolásának ügyében. több»