Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
25
Szereplők
15
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
Berto49   2019. 05. 03.
Örökös filmkedvenc

Azon kevés filmek egyike, amelyet ahányszor csak megnézek (sokadjára!) annál jobban tetszik. Hétköznapi történet három sztárral, mert Streep és Hoffman mellett én a Billyt nem alakító, hanem átélő kissrácot (Justin Henry) is annak tartom. Nem vélem túlzásnak, hogy 5, azaz öt Oscar-díjat kapott, mert mindegyik kategóriában megérdemelt volt a díjazása. Olyan emlékezetes jelenetek vannak benne, mint amikor a kis Billy elmondja, hogy ő a bostoni csapatnak szurkolt, mert a MAMI is bostoni. A kevés jelenlét ellenére M. Streep – szokás szerint – remek. Egy hozzászólásban olvastam, hogy az ő alakítása akkor is kiváló, ha csak a szemetet viszi ki. Ennél találóbban nem is lehet értékelni színészi adottságait. A szinkron is kiváló, Szakácsi Sándor ebben is remekelt és a kisfiúnak is minden szavát lehetett érteni. Ezt a filmet egész egyszerűen nem lehet megunni!

 
dailyfilmsan   2019. 05. 25.

Nem egy eseménydús film viszont ennek ellenére képes a képernyőhöz láncolni és értéket nyújtani. a Történet ereje a bensőséges érzelmi szálakban rejlik, valamint a mindennapok apró mozzanatainak varázsában. Nekem tetszett a témája és a színészek is példás munkát végeztek a filmben alakított karakterek megformálása közben.


 
Zsceeeka   2016. 04. 20.

Nagyon régen megszerettem volna már nézni , és nemrég rávettem magam. Nem semmi film, a fiatal színészek nagyon jól játszanak, nem csoda, hogy világsztárok lettek. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az igazi drámákat.

 
irongozu   2016. 04. 29.

A film a könyvhöz képest eléggé le van egyszerűsítve, de azt mindenképpen jól bemutatja, hogy a válás, hogyan teszi tönkre az emberek életét. Tartalmas történet két színészzsenivel. Dustin megérdemelte érte az Oscart.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

A könyv jobb. Ezzel együtt egy mindenki számára emészthető, életszagú dráma egy elvált apuka megpróbáltatásairól. Dustin Hofmann természetesen itt is nagyon hiteles, már fiatalon is bizonyítja, micsoda színészóriás. Azt nem hiszem, h bárkinek is a kedvenc filmje lenne, mert annál nyomasztóbb és szomorúbb, de pár évente újra lehet nézni, mert nagyon tanulságos. Is.

Dustin Hoffman

A film összbevétele 106 260 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Ted és Joanna 1969. április 4-én házasodott össze. Dustin Hoffman és első felesége, akivel éppen a forgatás ideje alatt váltak, 1969. május 4-én házasodott össze.

(dailyfilmsan)
 

Meryl Streep gyermeket várt a film forgatása közben.

(dailyfilmsan)
 

A nő, akit Ted Kramer (Dustin Hoffman) hirtelen megcsókolt a partin, , egykori Miss Norvégia és Playmate volt.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.