Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
25
Szereplők
13
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
Berto49   2019. 05. 03.
Örökös filmkedvenc

Azon kevés filmek egyike, amelyet ahányszor csak megnézek (sokadjára!) annál jobban tetszik. Hétköznapi történet három sztárral, mert Streep és Hoffman mellett én a Billyt nem alakító, hanem átélő kissrácot (Justin Henry) is annak tartom. Nem vélem túlzásnak, hogy 5, azaz öt Oscar-díjat kapott, mert mindegyik kategóriában megérdemelt volt a díjazása. Olyan emlékezetes jelenetek vannak benne, mint amikor a kis Billy elmondja, hogy ő a bostoni csapatnak szurkolt, mert a MAMI is bostoni. A kevés jelenlét ellenére M. Streep – szokás szerint – remek. Egy hozzászólásban olvastam, hogy az ő alakítása akkor is kiváló, ha csak a szemetet viszi ki. Ennél találóbban nem is lehet értékelni színészi adottságait. A szinkron is kiváló, Szakácsi Sándor ebben is remekelt és a kisfiúnak is minden szavát lehetett érteni. Ezt a filmet egész egyszerűen nem lehet megunni!

 
Zsceeeka   2016. 04. 20.

Nagyon régen megszerettem volna már nézni , és nemrég rávettem magam. Nem semmi film, a fiatal színészek nagyon jól játszanak, nem csoda, hogy világsztárok lettek. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az igazi drámákat.


 
irongozu   2016. 04. 29.

A film a könyvhöz képest eléggé le van egyszerűsítve, de azt mindenképpen jól bemutatja, hogy a válás, hogyan teszi tönkre az emberek életét. Tartalmas történet két színészzsenivel. Dustin megérdemelte érte az Oscart.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

A könyv jobb. Ezzel együtt egy mindenki számára emészthető, életszagú dráma egy elvált apuka megpróbáltatásairól. Dustin Hofmann természetesen itt is nagyon hiteles, már fiatalon is bizonyítja, micsoda színészóriás. Azt nem hiszem, h bárkinek is a kedvenc filmje lenne, mert annál nyomasztóbb és szomorúbb, de pár évente újra lehet nézni, mert nagyon tanulságos. Is.

 
Ghotik   2016. 10. 03.

Klasszikus alapfilm, ami amellett hogy egy szívhez szóló dráma nagyon jó humorérzéke is van. Ma is nézhető, időtálló film, ami reális problémákról szól.

Dustin Hoffman
 

A filmben Ted és Joanna 1969. április 4-én házasodott össze. Dustin Hoffman és első felesége, akivel éppen a forgatás ideje alatt váltak, 1969. május 4-én házasodott össze.

(dailyfilmsan )
 

Meryl Streep gyermeket várt a film forgatása közben.

(dailyfilmsan )
 

A nő, akit Ted Kramer (Dustin Hoffman) hirtelen megcsókolt a partin, Ingeborg Sørensen, egykori Miss Norvégia és Playmate volt.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.