Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
16
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Vélemények: Kramer kontra Kramer (1979)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 22.

legújabb vélemény

Hoffmann és Streep is zseniálisan játszanak.Nemhiába lett Oscar-díjas,még most is nézhető,és élvezhető mozi!Ajánlott kategória.

 
Berto49   2019. 05. 03.

Örökös filmkedvenc

Azon kevés filmek egyike, amelyet ahányszor csak megnézek (sokadjára!) annál jobban tetszik. Hétköznapi történet három sztárral, mert Streep és Hoffman mellett én a Billyt nem alakító, hanem átélő kissrácot (Justin Henry) is annak tartom. Nem vélem túlzásnak, hogy 5, azaz öt Oscar-díjat kapott, mert mindegyik kategóriában megérdemelt volt a díjazása. Olyan emlékezetes jelenetek vannak benne, mint amikor a kis Billy elmondja, hogy ő a bostoni csapatnak szurkolt, mert a MAMI is bostoni. A kevés jelenlét ellenére M. Streep – szokás szerint – remek. Egy hozzászólásban olvastam, hogy az ő alakítása akkor is kiváló, ha csak a szemetet viszi ki. Ennél találóbban nem is lehet értékelni színészi adottságait. A szinkron is kiváló, Szakácsi Sándor ebben is remekelt és a kisfiúnak is minden szavát lehetett érteni. Ezt a filmet egész egyszerűen nem lehet megunni!


 
dailyfilmsan   2019. 05. 25.

Nem egy eseménydús film viszont ennek ellenére képes a képernyőhöz láncolni és értéket nyújtani. a Történet ereje a bensőséges érzelmi szálakban rejlik, valamint a mindennapok apró mozzanatainak varázsában. Nekem tetszett a témája és a színészek is p... több»

 
Zsceeeka   2016. 04. 20.

Nagyon régen megszerettem volna már nézni , és nemrég rávettem magam. Nem semmi film, a fiatal színészek nagyon jól játszanak, nem csoda, hogy világsztárok lettek. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az igazi drámákat.

 
irongozu   2016. 04. 29.

A film a könyvhöz képest eléggé le van egyszerűsítve, de azt mindenképpen jól bemutatja, hogy a válás, hogyan teszi tönkre az emberek életét. Tartalmas történet két színészzsenivel. Dustin megérdemelte érte az Oscart.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

A könyv jobb. Ezzel együtt egy mindenki számára emészthető, életszagú dráma egy elvált apuka megpróbáltatásairól. Dustin Hofmann természetesen itt is nagyon hiteles, már fiatalon is bizonyítja, micsoda színészóriás. Azt nem hiszem, h bárkinek is a ke... több»

 
Ghotik   2016. 10. 03.

Klasszikus alapfilm, ami amellett hogy egy szívhez szóló dráma nagyon jó humorérzéke is van. Ma is nézhető, időtálló film, ami reális problémákról szól.

 
FarZoo   2015. 03. 29.

Az egyik legaranyosabb film. Életszerű, megfogó történet nagyon életszerű színészi alakítással. Időtálló, bármikor, akár többször is nézhető.

 
Kirana80   2016. 06. 27.

Gyermekkorom egyik kedvence, amit mindig érdemes újra látni. Regényben is tetszett, és óriási alakításokat, dilemmákat, leegyszerűsített mégis tartalmas történetet láthatunk. A színészek több ezer csillagosak.

 
Akodako   2015. 03. 24.

Egy igazán megható, valós történet. Hétköznapi, valós érzések és történet, mégis egyedülálló. Igazi, jó színészek vannak benne. A film hangulata, érzelmei magával ragadnak.

 
Manson   2016. 10. 18.

Klasszikus dráma, ami ma is megállja a helyét. Magával ragadó a történet, és reális, mindig időszerű problémát dolgoz fel. A klasszikus szereplők hitelesen alakítanak.

 
Evok1909   2018. 07. 06.

Ez a film számomra az alapművek egyike. Drámai, ugyanakkor olyan környezetben játszódik és olyan szituációkat mutat be melyek akár a mi mindennapjaink részei is lehetnének. A színészek játéka zseniális, nemhiába futották be azt a pályát amit. Egyszóv... több»

 
roboka   2015. 02. 09.

Az egyik legjobb dráma, Dustin Hoffman intelligens játékával.

 
Filmimado   2019. 06. 26.

Krámer kontra Krámer

Többször láttam, nem tudtam betelni vele. Remekül vissza adja a lelki küzdelmet amikor a tönkrement házasságban a gyermek sínyli meg leginkább a válást.Újra meg fogom nézni.

 
jazzy   2016. 05. 22.

Szerintem ez Robert Benton legjobb filmje. A történet nagyon is életszerű, az anyuka cserbenhagyja a családját, majd visszatért, hogy a gyerek nevelési jogáért szálljon perbe szegény férfival. Dustin Hoffman remekül alakítja a túlterhelt, de szerető ... több»

 
Sniper   2014. 10. 22.

Egy intelligens és jópofa film a válásról és a házasság nehézségeiről. Bizony a házas élet lemondásokkal jár, amit az ember gyakran nehezen tud meghozni. A film nem hatásvadász, egyszerű és őszinte, olyannyira, hogy az utolsó jelenet alatt a könnyeimmel küzdöttem.