Jurassic World: Világuralom

Jurassic World Dominion

2025.06.23 Zoltán416864

Gyenge zárása a sorozatnak

A véleményem a következő, és ez minden megtekintés után egyre biztosabb. A film nagyon ígéretesnek indult, viszont mind a szereplők, mind a látvány bizonyos dinoszauruszoknál igencsak gyenge volt. Valamint ezek az üldözős jelenetek is elég idétlenre sikeredtek, értve ezt arra, hogy a motorral menekülő Owent nem érik utol, de még a futva menekülő Cleart sem. Az CGI is elég gyenge lett, és ezt a Red nevű Atrociraptornál lehet észrevenni. A szereplők nem voltak összhangban, egyedül Dr. Alan Grant volt a topon, legalábbis az első jelenetében és az első közös jelenetükben Laura Dernnel - Dr. Ellie Sattler. A későbbi jelenetekben közöttük sem volt meg az összhang. A többi karakterről pedig inkább ne is beszéljünk! Egyszóval borzasztó. Ráadásul megjelentek a sáskák is, azokat is mi a fenének kellett behozni? Ezek nélkül a hibák nélkül, és talán a Biosyn nélkül egy nagyon jó zárás lett volna a sorozatnak.

2022.08.28 BDJN

Szerintem ez a film nem volt jó.

Sok hűhó semmiért

Most jöttem haza a moziból, és sajnos azt kell mondjam, csalódás. A Bukott birodalmat is annak éltem meg, a Világuralom a nagy "hájp" miatt talán nagyobb szívfájdalom. Erre az egész sáskás szálra nem értem mi szükség volt… A rengeteg helyszín, össze-vissza az egész film, mintha a rendező se tudta volna, mit akar. 2 pozitívum, hogy a régi szereplők is újra összeálltak, a másik meg a sok dinó, ezen kívül sajnos semmi.

2022.09.11 Nathan Nézhetetlen

ROSSZ FILM

ROSSZ FILM! Szerintem ez a film nem jó, az előző rész se tetszett, de a Jurassic Park 1-3. és a Jurassic World 1 tetszett.