Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Hipervándor (2008)

Jumper
Filmadatlap
 
32
Szereplők
19
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Nem értem, hogy Samuel L. Jackson miért nem tanult meg olvasni. Mert ha elolvasta volna a forgatókönyvet, ezt a mozit nem vállalta volna. Persze, a pénz sem jött neki rosszul, és elbohóckodott a stúdióban egy kicsit. Sablonos, egyszernézős, gagyi film. Minek és kiknek?

 
Puncs   2019. 04. 06.

0

Szerintem egész jó kis film, nagyon látványos, engem lekötött. Remek az alapötlete, de szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Viszont szerencsére nem arra mentek rá, hogy hogy tudná megmenteni a világot a főszereplő a képességével. A szereposztás is rendben van. Simán meglehet nézni többször is.


 
Deku   2017. 09. 24.

0

Azt éreztem ennél a filmnél, hogy fejetlenség uralkodik benne. Nincs egy rendes történetvezetés ami által összeállna a sok katyvasz. A színészek viszont hozták a várt formát a történet ellenére is.

 
HercegPeter   2017. 03. 18.

0

Egyedüli pozitív dologként csak a látványt tudnám megemlíteni. A történet is tűrhető, de ennél többet kellett volna kihozni belőle. Az anyai szálat lehetett volna kicsit bonyolítani. Egyszer nézhető, látványos és elég sablonos. Ezzel a három dologgal teljesen össze lehet foglalni a filmet.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

0

Szerintem egy teljesen korrekt film van benne fantázia, kaland bőven. Szerintem érdemelne egy folytatást mivel egy ilyen filmet hiba, hagyni hogy kárba vesszen.

 
Norbi   2018. 07. 24.

0

Nagyon látványosra sikeredett film. Maga a film alapötlete tetszik, és szépen ki is hozták belőle a legtöbbet. Mély gondolatok, vagy színészi teljesítmények nincsenek, ez nem az a film sajnos.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

0

Izgalmas film. Nagyon tetszett. Érdekes képesség tökéletesen bemutatva. Kár ,hogy a vége olyan összecsapott és se füle, se farka lett:/ Kár érte. Mondjuk azt az erőltetett gyerekkori romantikus szálat is kár volt beleszuszakolni szerintem. Gyönyörű tájakon játszódik, és már csak ezért is érdemes megnézni.

Galéria (25)

Jamie Bell
Samuel L. Jackson
Rachel Bilson

Videók (1)

A film összbevétele 222 231 186 dollár volt (imdb.com).

 

A francia cím (Jumper - Franchir le temps) hamisan az időutazásra utal.

(magyaristvan)
 

AnnaSophia Robbnak be kellett festeni a haját (illetve barna parókát kellett viselnie), emellett sötétbarna kontaktlencsét kellett hordnia végig a forgatáson.

(rbernadett)
 

Eminem állítólag visszautasította a főszerepet, ugyanakkor az MTV-ben elhangzottak szerint a rendező, Doug Liman úgy nyilatkozott, hogy a tervet, hogy szerződtesse Eminemet, azonnal sutba dobta, amint találkozott Hayden Christensennel.

(rbernadett)
 

A stábot csak három feltétellel engedték a Colosseumban forgatni. 1. nem tehetnek semmit a földre, 2. csak 6.30 - 8.30 és 15.30 - 17.30 között forgathatnak a turisták miatt, 3. az egyetlen fény, amivel dolgozhatnak, a természetes napfény lehet.

(rbernadett)
 

David Ritchie díszletes a torontói helyszínen életét vesztette az egyik díszlet lebontása közben.

(rbernadett)
 

A film Steven Gould azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)