Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Szex receptre (2016)

Kiki, el amor se hace
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
23
Képek
3
Videók
Szex receptre

Galéria (23)

Paco León
Paco León
Alex Garcia
Paco León
Paco León
Paco León
Paco León
Paco León
Paco León
Paco León

Videók (3)

 
Zsolt   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

0

Fülledt spanyol vígjáték, ami a szexről és a párkapcsolatokról szól. Az egyes történetek jól ki lettek találva, együtt tényleg egy egészet alkotnak. Elégedett voltm a színészi teljesítménnyel is, ami viszont igazán meglepett, hogy szinte üres volt a mozi. Emberek, ez egy remek film! Nem fogjátok megbánni!

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Ennél tökéletesebben azt hiszem nem tudták volna képernyőre vinni ezt a dolgot. Igazi gyöngyszem lett ez a film, telitalálat volt mind a karakterekkel mind pedig a történettel, ami nekem hatalmas szórakozást biztosított és szerintem szuper alkotás lett.

 
erika23veres   2017. 02. 17.

0

Túl sokat nem vártam a filmtől, mert nem is hallottam róla korábban. Érdemes megnézni, tanulságos.

 
vitto   2018. 07. 26.

0

Meglepő egy film az biztos. Szeretem, ha teljsesen ismeretlen színészeket látok a moziban, az újdonség ereje még erősebb, valahogya fokozzák a varázs számomra. Ez a film kifejezzetten nyári mozifilm, amit bármilyen (felnőtt) korosztály megnézhet, de megtekintését párban javaslom.

 
ringololol   2018. 07. 25.

0

Nagyon tanulságos film, és minden tanulságot könnyed humorral és laza szexualitással jutatt célba. Aki nem teljesen prűd, annak kötelező darab ez a film. Gyakran nem is sejtjük, hogy mennyire fontos a nyílt kommunikáció a szexuális életben. Egyébként... több»

 
neyto   2018. 07. 23.

0

Ez egy nagyon nem átlagos spanyol vígjáték volt. Persze a testiséggel és az erotikával kapcsolatosan a spanyolok mindig előrukkolnak valami elképesztővel. Így voltak most is. Nekem nagyon tetszett a film humora és a sok kis apró szextörténet, melyek ... több»

 
ollggaalek   2017. 07. 24.

0

Láttam már hasonló filmet, hiszen a szex köré épülő filmeknek se szeri, se száma. Nem tudom eldönteni, hogy miben más ez a film, s hogy van-e benne valami új, amit még nem láttam másutt. De azt hiszem nincs. A humora nagyon szórakoztató, így kikapcsolódásra nagyon ajánlom!

A film összbevétele 7 551 282 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 5 812 149 forintot termelt. A hazai mozik összesen 4 095 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film a Szexterápia című film spanyol remake-je.

(ps)
 
Meglepően könnyed, üdítő, ugyanakkor elgondolkodtató és – nem mellesleg – társadalmilag hasznos alkotás Paco Léon, spanyol rendező vígjátéka, a Szex receptre. több»
 
A konfliktusok egy része olyan feloldással bír, ami minimum megkérdőjelezhető morálisan, ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy az ártalmas tartalmat legalább szórakoztatóan tálalják, mert a film se nem vicces, se nem érzelmes, de legalább az sem világos, hogy mit akartak vele a készítők. 45/100 több»