Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Szexterápia (2014)

The Little Death
Filmadatlap
 
26
Szereplők
19
Vélemények
7
Képek
6
Videók

Galéria (7)

Damon Herriman
Josh Lawson
Damon Herriman
Bojana Novaković
Damon Herriman
Damon Herriman
Bojana Novaković
Josh Lawson

Videók (6)

 
elekm90   2022. 01. 27.

legújabb vélemény

0

Nagyon sokat nevettem a filmen, vicces szituációk, hülyébbnél hülyébb karakterek. Bár nem mindegyik történetszál volt egyformán erős, és nem is mindet sikerült jól lezárni, azért mindben megvolt az abszurditás, ami érdekessé és kiszámíthatatlanná tette.

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Nem volt ínyemre a dolog és nem a témáját tekintve. Maga a megvalósítás nem volt szimpatikus számomra. A története egész jó is volt csak a színészekkel voltak számomra nehézségek.

 
Bizsu82   2015. 04. 28.

0

Kategóriájában az átlag felett van a film. Tetszik hogy szókimondó, reális és tanulságos is. A színészek választása is jól sikerült a filmhez. Érdeklődést felkeltő, izgalmas téma és meggyőző színészi alakítás.

 
Leoni   2016. 04. 30.

0

Szerintem ez a film minden felnőttnek tetszhet, a szexuális életet taglalja több pár esetében, nagyon sokat nevettem rajta, és utána mindenkinek csak ajánlani tudtam. Abszolút jó kikapcsolódás, még ha számunkra ismert színészek nincsenek is benne.

 
Balu   2015. 01. 28.

0

Oktató és egyben vicces a film,de olyan amit egyszer megnézek a párommal és itt a vége :)

 
goldfisy   2015. 05. 07.

0

A filmben keveredik a fekete komédia és a pszichológiai kérdéseket felvető családi dráma. Kellemes szórakozást nyújtott, és önkéntelenül is elgondolkodtató.

 
Bimbi   2015. 02. 13.

0

Igazi szókimondó, vagány film, valodi mondanivalóval és tanulsággal. Egyszer érdemes látni.

A film összbevétele 601 162 dollár volt (imdb.com).

 

Josh Lawson, a rendező, aki maga is ausztráliai származású, a szereposztás során előnyben részesítette a hazai színészeket.

(ps)
 

Ez Patrick Brammall első mozifilmes szerepe.

(ps)
 

Számos tévéfilm és sorozat után Ben Lawsont újra mozifilmben láthatjuk. A színésznek ez a harmadik mozifilmes szerepe, korábban a Csak szexre kellesz (2011) és a Csendes vadász (1995) című filmekben láthattuk őt.

(ps)
 

Bojana Novaković, akit Maeve szerepében láthatunk, jugoszláviai származású, de nyolc éves kora óta Ausztráliában él, ahol a film is játszódik.

(ps)
 

Ez az első mozifilm, amit Josh Lawson rendezett.

(ps)
 
A színészek nagyon jók, láthattuk már őket amerikai sorozatokban és filmekben is. Az ötlet erős, a megvalósítás ügyes és átgondolt. több»