Nagyon vártam ezt a filmet, kíváncsi voltam rá, hogy milyen lesz, főleg, mivel magyar film. Nekem személy szerint nagyon-nagyon tetszett. Nem gondoltam, hogy ennyire jó film lesz. Mindenkinek ajánlani tudom csak!!
Világszínvonalú rendezés, na itt voltam büszke arra hogy Magyar vagyok! :) Hihetetlenül klassz film lett és igenis többször nézős! Azok számára meg pláne akik szeretik a lovit-lovakat. Nagyon erősen ajánlott! nézzétek és vigyétek hírét! :)
Sok helyen hallottam,hogy nagyon rossz film lett, de nekem kifejezetten tetszett. Nem az igazi, de még így is kiemelkedik a magyar filmek közül. A zene nagyon tetszett és a történet is.
Na azért nem kell annyira odáig lenni. Azért, mert végre készült egy vállalható magyar közönségfilm... Ne értsetek félre, ez a film nagyon is rendben van, de sokan azért értékelik fel, mert olyan borzasztó nyomorúságos filmek után mutat tényleg pozi... Több
Az egyik kedvenc magyar filmem! Imádom. Tetszett a humora, a szerelmi szál, a történet alakulása, az egész nagyon jól lett megcsinálva, szuper film! Ajánlom.
Mi nagyon élveztük a párommal a premier előtti vetítést. Drága film, az biztos, de bőven hozza amit ígért, Nagy Ervintől pedig el fognak olvadni a csajok, csak szólok előre. Pörgős, lendületes, ahol kell izgalmas és drámai, nálunk ez telitalálat volt!
Nagyon jó film. Nagy Ervin nem a kedvencem, de ebben a filmben tényleg nagyon jól játszik. Nem csak ő, mindenki. A történet is nagyon jól lett kiválasztva.
A nemzet blockbustere :) Viccet félretéve, teljesen vállalható, szórakoztató és valóban látványos film készült 3 milliárdból (ok, hazai viszonylatban ez soknak hangzik, de az olcsó horrorok készülnek ennyiből Amerikában), amire megéri beüli.
Hűha! Végre egy előrelépés a magyar filmiparban. Azt kell mondanom, hogy igazán érdekes a téma, bár kissé háttérbe kerül a gróf és Kincsem közötti kapcsolat, habár vannak igazán jó jelenetek ezzel kapcsolatban. Számomra túlságosan is idegesítő az, ah... Több
Most néztem meg a filmet, Petrik Andrea szörnyű választás volt. Nem tud játszani, énekel, affektál, nem hiteles. Az ő személyétől eltekintve tetszik a film.
Nem vagyok a magyar filmek híve, ettől a filmtől sem vártam sokat. Zseniális film lett, főleg a mai korra utaló néhány "jelenettel". A végjáték kicsit túl sok volt nekem. Mindenképpen megér 2 órát az életedből.