Általában a magyar filmekben csalódni szoktam, de ez a film pozitív csalódás volt. Érzelmileg is hatásos, és végig, érdekes, izgalmas film. Jó rendezés, találó szereposztás.
Ma láttam a Kincsem című filmet és teljesen levett a lábamról. Le a kalappal a készítők előtt, egy igazán színvonalas, magas minőségű filmet tettek le az asztalra. Remek munka.
Elég szkeptikusan álltam a filmhez, mert hogy ez is magyar film és a többi. De úgy voltam vele csak adok neki egy esélyt,más nem a lovak miatt. De kellemeset csalódtam a filmben. A történetnek van eleje van vége. Igaz vannak benne kisebb bakik, de inkább hálás vagyok, hogy volt egy új film amit élveztem és ami magyar.
Összességében nagyon tetszett a film , bár az egy-két y generációs megjegyzés nem hiányzott volna a filmből, nem illett bele. A befejezése kicsit szenzációhajhász, de ettől függetlenül látványos és szép film.
Ha szigorúan és nagyon kritikus szemmel nézzük Herendi Gábor filmjét, akkor könnyen megállapítható hogy nagyon elrugaszkodik a valóságtól, a történelemtől. Elég ha csak a karakterek jellemére, külső jegyeire és magára a szerelmi szálra gondolunk. Bá... Több
Kevés a Kincsemhez fogható film született eddig a magyar filmtörténetben. Ez egy igazán kiemelkedő darab, amire méltán lehetünk büszkék világszerte. Remek film.
Végre egy nagyon jó magyar film a mozikban, ami egyszerre szórakoztató és lebilincselő. Érdemes megnézni főleg azoknak akik lemondtak már a magyar filmekről.
Na végre, egy igenis nézhető, nagy költségvetésű magyar "látványfilm", aminek a humorával sem voltak különösebben nagy problémák. A főszereplők közti kémia szépen működött, összeállt az egész, le a kalappal. Kellett már egy ilyen is a sok díjnyertes, de nehezen emészthető magyar film után.
Tetszett a film, bár nem jókat olvastam róla, de igazából egy valós eseményeken alapuló filmet nem nagyon lehet variálni, vagy akciót csinálni belőle. a valós eseményeket jól feldolgozta, egy esti programnak elmegy.
Megmondom őszintén, hogy nem sokat vártam ettől a filmtől, épp ezért volt nagyon pozitív a csalódás. Nagy Ervin és Petrik Andrea remek párost alkotnak, és azt is hozzá kell tenni, hogy ilyen pörgős kosztümös filmet se nagyon láthattunk még.