Hirdetés

3. évad (1984) - 21 rész
4. évad (1985) - 21 rész

Legjobbra értékelt epizódok

összes rész

Michael Long, a vietnami veterán egy akció közben súlyosan megsebesül. Wiltton Knight, a milliomos veszi gondjai alá és szerencsésen felépül. Csatlakozik egy szervezethez, mely a bűnözők kézre kerítésére szakosodott - különös tekintettel K.I.T.T. névre hallgató, intelligens és beszélő csodajárgányukra.

(erare)

Premier (HU): 1992.02.29. | SkyShowtime (2025.09.14.)
David Hasselhoff
David Hasselhoff

2026.06.02 padar8821

Zseniális

Gyermekkorom kedvenc sorozata, azóta többször is megnéztem. K.I.T.T. modellautót is elkezdtem összerakni. Manapság sokkal színesebb lenne a filmek felhozatala, ha tudnák hozni ezt a színvonalat, amit a Knight Rider megalkotott.

2015.01.23 mamiéstöti2

David Hasselhoff kultikus alakja a film világnak. Ritka, hogy két világsikerű sorozatba főszereplő legyen valaki.Igaz a Baywatch-ot nem mindenki miatta nézte, de ebbe a sorozatba talán csak Kit vagányabb nála. Michael mindenkit legyőz. 5/5

2017.12.03 indingo

Máig a fülembe cseng, ahogy a kocsi - nem túl férfiasa - mondja, hogy Michael. Szerettem ezt a sorozatot, minden részben történt benne valami. Furcsa, hogy már ilyen régi darab.

2022.09.23 Robinson76

Ma már nem tartom annyira, mint rég

A napokban pörgettem bele a korábban már látott első évadába, és töredelmesen bevallom: jobb sorozatra emlékeztem. Valószínűleg idővel megszépültek az emlékek, no meg azóta eltelt vagy 30 év, és ami akkor tetszett, ma már nem feltétlenül. Ettől függe... Több

KARR eredetileg fehér/világos színű lett volna, de a készítők úgy látták, hogy nem lenne szerencsés, ha a "jó" lenne a sötét, és a "rossz" a világos.Szerző: alekszandrosz

A sorozat lezárása után K.I.T.T.-et a Pontiac kérésére bezúzták. Egyedül a kaszkadőrautókat tarthatta meg a stúdió.Szerző: Danny