78% 127 szavazat
Koponyák

Koponyák

The Skulls
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nagyhírű iskola az elitnek, még nagyobb hírű titkos szövetség a legelitebbnek. Minden diák legnagyobb álma, hogy bekerülhessen a Koponyák közé. Akiknek sikerül azoknak sínen az életük, többé semmi sem állíthatja meg őket az érvényesülés útján. A rostán átjutni azonban nem könnyű, a követelmények rendkívül magasak. Luke McNemarát (Joshua Jackson) legnagyobb meglepetésére beválasztják a Koponyák tagjai közé. Így végre megoldódni látszanak továbbtanulási problémái. A dolgok azonban bonyolódni kezdenek, egyre zavarosabbá és gyanúsabbá válnak. Luke válaszút elé kerül: vagy elfogadja a társaság szabályait azok minden előnyével és hátrányával, vagy megpróbálja kideríteni mi is zajlik a háttérben valójában. Luke nyomozni kezd, veszélybe sodorva ezzel saját magát és barátait is.

Rendező: Rob Cohen
Író: John Pogue
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2000.09.07.

Koponyák 3.  (2004)

Koponyák 2.  (2002)

Paul Walker
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Paul Walker
Joshua Jackson
Leslie Bibb
Paul Walker
Paul Walker
Joshua Jackson
Leslie Bibb
Joshua Jackson
Craig T. Nelson
Joshua Jackson
Paul Walker
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Leslie Bibb
Joshua Jackson
Joshua Jackson
Craig T. Nelson
 
2019.06.21 Attila G.

legújabb vélemény

Igazából szerettem ezt a filmet. A 2000-es év legjobb filmjei közt tartottam számon. Jó a sztori. Úgy nagyjából kedvelem Joshua Jacksont. Csak talán egyetlen bajom van a filmmel - számomra egyszer nézhető; s a bemutató óta nem volt türelmem újra nézni.

0
 
2017.08.18 mamiéstöti2

Az elejétől a végéig egy izgalmas élvezhető film, mely valós problémákat világít meg az életből. A szereplők néhol rontják a minőséget, de attól még abszolút profi.

0
 
2017.12.02 indingo

Egy nagyon jól kidolgozott film. Ezeket a magániskolákat mindig körül lengi valami misztikus. Izgalmas volt a sztori és a szereposztása is kiváló.

0
 
2016.01.25 Adepto

Nekem ez az egyik olyan film, ami nem kedvencem, de a szeretem kategóriába tartozik. Joshua Jackson és Paul Walker is igazán jók ebben a drámai thrillerben. Érdekes az alapsztori, a történet felépítése habár néhol talán könnyen kikövetkeztethető, de ... Több

0

A film összbevétele 35 007 180 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A karóra, amit minden új tag kap egy Breitling Old Navitimer.Szerző: rbernadett

#2
 

A Yale nevét egyszer sem említik a filmben, mégis számtalan utalás történik, ami egyértelműen ráutal. A hajós jelenetben, minden csapatot az iskola neve szerint emlegetnek kivétel a Buldogokat (a Yale csapatát). A szereplők Ys felirítú polót viselnek az edzések során. A Koponyák azt mondják, hogy 322 tagjuk van világszerte, a valóságban a Yale titkos társaságának a Skull & Bonesnak egyik szimbóluma a 322-es szám. Szerző: rbernadett

#3