Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Vélemények: Korcs szerelmek (2000)

 
superzero   2019. 02. 13.

legújabb vélemény

Ami Tarantinonak a Ponyvaregény, az Iñárritunak a Korcs szerelmek. Számomra nagyon mély nyomot hagyott a film. Igazi filmélmény, amire mindig emlékezni fogok. Hétköznapi , esendő emberek sorsa bontakozik ki előttünk, egy tragikus baleset kapcsán ami összeköti őket. Annyira "élet szagú" túlzásoktól, maníroktól, kliséktől mentes " vegytiszta" a történet , és mégis magával ragadó.

 
Dodi   2015. 06. 09.

Elképesztően élethű, valóságos, megrázó és egyben magával ragadó! Olyan mintha ott lennél, mintha veled történne! Fenomenális! Minden percéért megéri, pedig nem egy rövid film.


 
Deku   2017. 10. 25.

Ez se volt a legjobb filmek egyike de nem feltétlen rossz dolog ez. Átlagosnak mondanám. Egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja.

 
Berto49   2017. 07. 30.

Első játékfilmként ilyent letenni az asztalra igazán elismerésre méltó teljesítmény. Első alkalommal 2007-ben értékeltem zseniálisra, most azonban zavaró kisebb hibákat is találtam benne. Azzal kezdem, hogy nincs egyetlen rokonszenves szereplő, akivel a néző tudna azonosulni. A kutyaviadalostól hányingerem támadt. Folytatva: nagyon hosszú a film játékideje, és van némi szappanoperás jellege is, főleg az utolsó 5-10 percben, amikor a „Hontalan”-nak nevezett bérgyilkos belopakodik elhagyott lánya lakásába és ott rögzítőre mondja vallomását. Mindezek ellenére marad az értékelésem, mert első filmje a rendezőnek, másrészt a Bábel, a 21 gramm és a Biutiful értékei befolyásolnak, bár ezzel az erővel a Birdman és A visszatérő ellenkező irányba is hathatna rám. A négy bezsebelt szobor (három a szerintem majdnem nézhetetlen Birdmanért!) a szememben nem számít, sőt…

 
Loborg   2016. 04. 22.

A rendező új filmjeit már szinte mindenki ismeri és a neve sem új senkinek (hisz már 2 Oscar díjjal is büszkélkedhet- szerintem megérdemelten), de már ebben a filmben is bizonyította, hogy nagyon egyedi látásmódú rendező. Nagyon érdekes és jó film, megrázó és cseppet sem szokványos.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Erős történet különleges film. A színészek lehettek volna jobbak, viszont elgondolkodtató ami ebben a filmben történik. Megrázó,durva film.Nekem 4 csillag mert néha még szomorú.

 
Laci000   2015. 06. 02.

Érdekes film, több szálon fut a cselekmény, ami remekül ki van dolgozva. Mind a forgatókönyv, mind a rendezés, mind a színészi játék kiváló. A képek nagyon nyomasztóak és lebilincselőek. Nem egy rövid film, de szerintem így is nézhető.

 
batukán   2015. 12. 31.

Nagyon tetszik, ahogy a szálak összefonódnak ebben a filmben. Ez a forgatókönyvet és a rendezést is dicséri. A képek elég nyomasztóak, de nem jutott eszembe felállni előle.

 
GaraiV   2016. 08. 29.

Durva, erős film, kb ezt vártam . Kategóriájában hozza azt amit elvártam. Kemény, szókimondó és elgondolkoztatja a nézőt, ugyanakkor megdöbbentő is!

 
Pock   2016. 07. 05.

Egyedi, nem mindennapos film, aminek érdekfeszítő a sztorija. Kemény és szókimondó. Karakteresek és jól alakítanak benne a színészek. Külöleges hangulatú, életszerű problémákat felvető durva film.

 
Mulds   2016. 06. 11.

Igazán szórakoztató film. Ez az egész lényege. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél. Az egyik nagy kedvencem. Csak ajánlani tudom bátor szívvel bárkinek.

 
Imlah   2017. 12. 05.

Elvont, különleges hangulatú, érdekes film. Profin alakító, hiteles szereplők vannak benne. Többször nézős. Kemény, durva film, összetett sztori, érdemes többször megnézni!

 
pragmatikus   2018. 07. 27.

Az élet hozhat ilyet is, meg olyat is . Szerintem jó film érdekes történet jól megrendezve, ajánlom.

 
despy   2016. 02. 13.

Inárritú nagy kedvencem, de sajnos nem időrendi sorrendben néztem meg a filmjeit, így az agyondicsért Korcs szerelmeket csak sokadikként láttam, és be kell valljam, csalódtam egy egészen kicsit. Talán a hangulata, talán a képei miatt, vagy a csapnivaló magyar szinkron miatt. Ha valaki élvezni szeretné ezt a filmet, akkor mindenképpen felirattal nézze, mert a szinkron tényleg értékelhetetlen. Egyébként mindezek ellenére is az egyik legjobb film, amit valaha láttam.

 
zirgon   2015. 02. 11.

Nem a legegyszerűbb film, amit valaha láttam, és talán egy kicsit túl is értékelik, de az tény, hogy akkor már bőven látszódott a rendezőben lévő potenciál, amit azóta bőven ki is pörgetett magából. A Korcs szerelmek egy kísérletező film, ami a végén szép kerek egésszé áll össze, de legyen meg a néző türelme, hogy ezt kivárja - és ha valakinek ez nincs meg, azt nem hibáztatom.

 
bob.007   2014. 10. 10.

Valamiért ebben a filmben szerettem bele Gael García Bernalba, aki azóta az egyik kedvenc színészem - és talán nem véletlen, hogy a 21 gramm miatt kedveltem meg nagyon Naomi Wattsot. Ez a mexikói rendező tudhat valamit - bár a Bábelt kevésbé szerettem tőle. A Korcs szerelmek egy bátor és friss dráma, ami őszintén és kendőzetlenül beszél a szerelem, a kapcsolatok és a viszonyok kérdéséről, és amit nem a legkönnyebb, de határozottan jó élmény végignézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.