Nagyon gyenge film kerekedett ki belőle, pedig az alaptörténetből sokkal többet ki lehetett volna hozni. Egyáltalán nem félelmetes a film, a krampusz alakja is inkább nevetséges, mint ijesztő.
Nem volt egy nagy szám a film, se a történet nem nyűgözött le, se a kivitelezés. Ijesztő sem volt, a krampusz maszkja sem tetszett. Valahogy jobbra számítottam az előzetes alapján.
Olyan jó kis film lehetett volna. Egy karácsonyi, családi félelmetes mozi. A környezet és a szereplők rendben voltam, csak történetben vártam volna valami izgalmasabbat és rémisztőbbet.
félelmetes volt.jobb mint vártam.izgultam is hogy mi lesz.nekem nagyon tetszett.voltak részek amik inkább gagyik voltak mint horroros de a 90% szuper volt
Ötletes és fantáziadús cselekmény. Kategóriájában ezért átlagon felettinek tartom. A szereplők karakteresek és egy látványos filmrol beszélhetünk. Érdemes megnézni.
Karácsony előtt néztem meg. Az elején amcsi vígjátéknak indult, de aztán nagy fordulatot vett a cselekmény, és horrorba csapott át. Nagyon hangulatosan megcsinálták.
A film kellemes csalódást okozott. Nagyon tetszett és a vége meglepetést volt számomra. Egyben nagyon félelmetes film is volt de mindenesetre ajánlom mindenkinek! Nem bántam meg hogy megnéztem.
Sokan rossznak mondták , de az én véleményem az , hogy megérte az árát a moziban ! Vicces és egyben fontos mondanivalója van .