Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Krízispont (2011)

Margin Call
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
35
Képek
1
Videók

Galéria (35)

Videók (1)

 
Fikatours_blogger   2023. 01. 06.

legújabb vélemény

0

Ebben a témában (2008-as hitelválság) több film is született, ami informatívabb és érdekesebb is volt.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

0

Annak ellenére, hogy a szó szoros értelmében nem valami mozgalmas a film, és gyakorlatilag ugyanazon a helyen játszódik végig, mégis az egyik legjobb alkotás, amit valaha láttam. Az első perctől az utolsóig lekötött, bár el kell ismernem, hogy ez nem... több»

 
kovi23   2015. 06. 19.

0

A történet nem kifejezetten bonyolult, de aktuális és megfelelően megrendezett; emberekről szól és az ő sorsukról. Nem kell megértenünk, hogy hogyan is működik az üzlet, ahhoz hogy a filmet megértsük, mert ez a film remekül bemutatta, pl. azt is, hog... több»

 
sonyxxx   2015. 06. 02.

0

Nagyon tetszett a film, mert remekül bemutatja a gazdasági válság kitörésének az előzményét. Feszültség és izgalom jellemezte az egészet, amit a jó színészek is nagyban elősegítettek. Különösen azoknak tudnám ajánlani, akit érdekel a téma, másoknak lehet unalmas lesz.

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Túl van ez hype-olva még hozzá erősen. Nem látom értelmét a filmnek, egyszerűen nekem ez maga volt az unalom. Végig néztem, hogy hátha majd a végén lesz valami, ami feldobja, de semmi sajnos végig untam az egészet. Lehet az én hibám, de ez van.

 
nikiszalanics   2015. 06. 17.

0

A forgatókönyv beton kemény, a színészek tehetségükhöz méltó módon brillíroznak, és a film nagyon jól mutatta be a pénzügyi csődöt. Ebben a filmben megcsodálhatjuk, hogy tehetséges színészek ill. egyéb alkotók képesek nagyszerű filmet csinálni , és ehhez nem kellenek számítógépes trükkök.

 
miska1967   2015. 06. 03.

0

Ez a film nagyon elgondolkodtatóra sikeredett. Időnként gazdasági válságok ütik fel a fejüket, hatalmas veszteségeket és szenvedést okozva emberek millióinak. Ebben a világban nincsenek barátok, csak pillanatnyi szövetségesek, a vállalati titkok mill... több»

A film összbevétele 19 504 039 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője korábban a Merrill Lynchnél dolgozott az apja befektetési bankáraként.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet 17 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

Grace Gummer, Meryl Streep harmadik gyereke, aki maga is színésznő, eredetileg megjelent volna egy jelenetben, melyet végül kivágtak a filmből.

(kázsé)
 

Eredetileg Ben Kingsley játszotta volna John Tuld (Jeremy Irons) szerepét.

(kázsé)
 

saját elmondása szerint mindössze 4 nap alatt írta a forgatókönyvet.

(kázsé)