Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Krízispont
 
Macko   2016. 04. 26.

legújabb vélemény

Pörgős film, aminek az alap sztorija is nagyon tetszett, mert egy igazán ötletes és nem sablonos témáról van szó. Pörgős, végig izgalmas film profi színészi alakítással.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Annak ellenére, hogy a szó szoros értelmében nem valami mozgalmas a film, és gyakorlatilag ugyanazon a helyen játszódik végig, mégis az egyik legjobb alkotás, amit valaha láttam. Az első perctől az utolsóig lekötött, bár el kell ismernem, hogy ez nem az a film, amiről a legtöbb ember így vélekedik. Ugyan nem mozgok ilyen körökben, de a készítők nálam elérték azt a hatást, hogy úgy érezzem, ez akár szóról szóra igaz is lehetne. Engem megnyert ez a film, és valószínűleg meg fogom még nézni néhányszor.


 
sonyxxx   2015. 06. 02.

Nagyon tetszett a film, mert remekül bemutatja a gazdasági válság kitörésének az előzményét. Feszültség és izgalom jellemezte az egészet, amit a jó színészek is nagyban elősegítettek. Különösen azoknak tudnám ajánlani, akit érdekel a téma, másoknak lehet unalmas lesz.

 
Dracule   2015. 08. 21.

Túl van ez hype-olva még hozzá erősen. Nem látom értelmét a filmnek, egyszerűen nekem ez maga volt az unalom. Végig néztem, hogy hátha majd a végén lesz valami, ami feldobja, de semmi sajnos végig untam az egészet. Lehet az én hibám, de ez van.

 
kovi23   2015. 06. 19.

A történet nem kifejezetten bonyolult, de aktuális és megfelelően megrendezett; emberekről szól és az ő sorsukról. Nem kell megértenünk, hogy hogyan is működik az üzlet, ahhoz hogy a filmet megértsük, mert ez a film remekül bemutatta, pl. azt is, hogy mindig van felettünk valaki, aki leszarhat minket, ha éppen a pillanatnyi érdek ezt kívánja. Nagyon jól adagolja a feszültséget, a színészek egytől egyig kiválóan alakítanak.

 
nikiszalanics   2015. 06. 17.

A forgatókönyv beton kemény, a színészek tehetségükhöz méltó módon brillíroznak, és a film nagyon jól mutatta be a pénzügyi csődöt. Ebben a filmben megcsodálhatjuk, hogy tehetséges színészek ill. egyéb alkotók képesek nagyszerű filmet csinálni , és ehhez nem kellenek számítógépes trükkök.

 
miska1967   2015. 06. 03.

Ez a film nagyon elgondolkodtatóra sikeredett. Időnként gazdasági válságok ütik fel a fejüket, hatalmas veszteségeket és szenvedést okozva emberek millióinak. Ebben a világban nincsenek barátok, csak pillanatnyi szövetségesek, a vállalati titkok milliárdokat érnek, éppen ezért fél nap fotelben üléssel és hallgatással akár az unokák jólétét is biztosítani lehet, és sorolhatnánk.

Paul Bettany

A film összbevétele 19 504 039 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője korábban a Merrill Lynchnél dolgozott az apja befektetési bankáraként.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet 17 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

Grace Gummer, Meryl Streep harmadik gyereke, aki maga is színésznő, eredetileg megjelent volna egy jelenetben, melyet végül kivágtak a filmből.

(kázsé)
 

Eredetileg Ben Kingsley játszotta volna John Tuld (Jeremy Irons) szerepét.

(kázsé)
 

saját elmondása szerint mindössze 4 nap alatt írta a forgatókönyvet.

(kázsé)
 

első filmje.

(kázsé)
 

Több mint egy évig úgy volt, hogy Sarah Robertson szerepét Carla Gugino fogja játszani.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.