Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Krízispont
 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Annak ellenére, hogy a szó szoros értelmében nem valami mozgalmas a film, és gyakorlatilag ugyanazon a helyen játszódik végig, mégis az egyik legjobb alkotás, amit valaha láttam. Az első perctől az utolsóig lekötött, bár el kell ismernem, hogy ez nem az a film, amiről a legtöbb ember így vélekedik. Ugyan nem mozgok ilyen körökben, de a készítők nálam elérték azt a hatást, hogy úgy érezzem, ez akár szóról szóra igaz is lehetne. Engem megnyert ez a film, és valószínűleg meg fogom még nézni néhányszor.

 
sonyxxx   2015. 06. 02.

Nagyon tetszett a film, mert remekül bemutatja a gazdasági válság kitörésének az előzményét. Feszültség és izgalom jellemezte az egészet, amit a jó színészek is nagyban elősegítettek. Különösen azoknak tudnám ajánlani, akit érdekel a téma, másoknak lehet unalmas lesz.


 
Dracule   2015. 08. 21.

Túl van ez hype-olva még hozzá erősen. Nem látom értelmét a filmnek, egyszerűen nekem ez maga volt az unalom. Végig néztem, hogy hátha majd a végén lesz valami, ami feldobja, de semmi sajnos végig untam az egészet. Lehet az én hibám, de ez van.

 
kovi23   2015. 06. 19.

A történet nem kifejezetten bonyolult, de aktuális és megfelelően megrendezett; emberekről szól és az ő sorsukról. Nem kell megértenünk, hogy hogyan is működik az üzlet, ahhoz hogy a filmet megértsük, mert ez a film remekül bemutatta, pl. azt is, hogy mindig van felettünk valaki, aki leszarhat minket, ha éppen a pillanatnyi érdek ezt kívánja. Nagyon jól adagolja a feszültséget, a színészek egytől egyig kiválóan alakítanak.

 
nikiszalanics   2015. 06. 17.

A forgatókönyv beton kemény, a színészek tehetségükhöz méltó módon brillíroznak, és a film nagyon jól mutatta be a pénzügyi csődöt. Ebben a filmben megcsodálhatjuk, hogy tehetséges színészek ill. egyéb alkotók képesek nagyszerű filmet csinálni , és ehhez nem kellenek számítógépes trükkök.

Paul Bettany

A film összbevétele 19 504 039 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője korábban a Merrill Lynchnél dolgozott az apja befektetési bankáraként.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmet 17 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

Grace Gummer, Meryl Streep harmadik gyereke, aki maga is színésznő, eredetileg megjelent volna egy jelenetben, melyet végül kivágtak a filmből.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.