Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
59
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
22
Képek
6
Videók
 
indingo   2017. 06. 15.

Nem mondanám rossznak a filmet. Akit valamilyen szinten érintett már ilyen tragédia az biztosan átérzi Svarci tettei és érzéseit, de számomra vontatott volt.

 
Berto49   2017. 05. 10.

Megtörtént szerencsétlenség alapján, de az esemény helyszínét és szereplőit alaposan megváltoztatva készítették ezt a filmet. Egyik érdekessége, hogy az egyik főszerepet az exkormányzó Arnold Schwarzenegger alakította, bizonyítva a sokszor kétségbevont színészi tehetségét. Erős drámai történet, hiszen 271 ember tragikus halála áll a középpontban.


 
hsanya182   2018. 06. 07.

Elég komor, lassú, depis film egy repülőszerencsétleség utáni fájdalmas elfogadásról. Beleláthatunk az irányítótornyos hibájába és életébe miként hat a szerencsétlenség az életére. Eközben a Schawarzenegger gyászolja kedvesét, nem tudja feldolgozni a történteket...

 
Szilonka   2017. 06. 12.

sokkal jobbra számítottam, elég jókat olvastam róla. Nem valami pörgős és miután elkezdtem nézni jöttem rá, hogy néhány évvel ezelőtt volt a történet kapcsán egy riport és így a történések sem értek meglepetésként.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Arnold Schwarzenegger akciófilmekben sokkal jobb drámában nekem gyenge volt. A történet kicsit zavaros volt az elején, ami később kitisztult, de nem nyerte el a tetszésemet.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Scoot McNairy
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Scoot McNairy
Kevin Zegers
Hannah Ware
Arnold Schwarzenegger
Scoot McNairy
Hannah Ware
Hannah Ware
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 
Összeségében, az Utóhatás érdekfeszítő témája ellenére hamar unalomba fullad, amin a TV filmes megvalósítás és Arnold Schwarzenegger komolynak szánt, de teljesen hiteltelen alakítása is csak tovább ront.

Értékelés: 45% több»
 
Arnold Schwarzenegger a Maggie – Az átalakulás után ismét komoly drámai szereppel próbálkozik. Ott ügyes volt, s én kitartóan imádom a Tölgyet, de ezt a filmet egy igazi színészfenomén se tudta volna megmenteni, nem hogy ő! 40/100 több»
 
Mélynek szánt, de csak tisztes iparos munka, egy valaha nagy sztár nevével eladva, ez lett belőle. Nem rossz film, de a témát már sokan sokféleképpen feldolgozták, így ez is csak egy lesz a sorban. Tudom, hogy nem rajta múlik, de Svarci legközelebb inkább az öreg Conan történetét csinálja meg, abban biztosan jó lesz. 5,5/10 több»
 

Arnold Schwarzenegger karaktere, Melnyk valószínűleg annak a Vitalij Kalojevnek a megfelelője, aki a katasztrófa során vesztette el a szerencsétlenségben feleségét, lányát és fiát. Kalojev másfél évvel a katasztrófa után felkereste Peter Nielsent a zürich-i lakásán (ő tartózkodott azon az éjszakán az irányítóközpontban, s őt hibáztatták a balesetért) és családja szeme láttára kivégezte őt. Kalojevet 8 év börtönbüntetésre ítélték a tettéért, ám három és fél év múlva szabadult példás magaviseletéért. Oroszországba visszatérve hősként fogadták őt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Bár a film valós eseményeken alapul, van pár fontos eltérés a valóság és a film között, a legfontosabb ezek közül, hogy míg a filmben több mint 200-an életüket vesztik addig a valóságban 71-en haltak meg a katasztrófában, valamint a film szerint két utasszállító ütközik egymással, míg a valóságban egy utasszállító ütközött egy teherszállító Boeinggel.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A forgatási helyszínhez sok kellemes emléke fűződik Arnold Schwarzeneggernek, ugyanis itt rendezik meg évente a testépítés egyik legjelentősebb eseményét, az Arnold Classic-ot, melynek több mint negyven éve az ikonikus sztár a házigazdája.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.