Na az ilyen filmeket például nagyon tudom kedvelni mert ez derekasan helyt tudott állni. Ez a film egész stabilan össze van tákolva. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté.
Paul Hogannak nem is állna más szerep jól.Ebben viszont nagyon hitelesen játszik.Szerethető mozi,és van benne izgalom,kis romantika,plusz fanyar humorral meghintve.Kultfilmmé nőtte ki magát.
Pár hete elcsíptem belőle az utolsó 40 percet, persze előtt már százszor láttam korábban, de szerintem még mindig megállja a helyét. Kedvelhető kalandfilm.
Most nagyon rövid leszek, az alábbiakban felteszek egy kérdést amire mindenki magába fogja tudni a választ, de azért majd súgok, a film ennyit ér majd, ennyi volt benne a művészeti érték. Tehát mi az a jelenet ami bevillan? Linda Kozlowski hátsó fele.
Igazi klasszikus és időtálló kalandfilm, vígjáték. Remek hogy még ennyi év után is ki tudja kapcsolni az embert. A helyszínek, a látvány és a sajátos remek humort is imádom. Paul Hogan klasszikus.
Bár én nem ismerem Haul Hogant annyira jól, de az biztos, hogy egy nagyon tehetséges színész és humorista. A Krokodil Dundee figurája nagyon karizmatikus és kedvelhető, és a szövegek is nagyon… Auszik. Valahogy ez nem jött össze egy szuper filmmé. Pa... Több
Tipikus nyolcvanas évek vígjáték, de azt a hangulatot nagyon hozza. De szerintem ma is megállná a helyét, annyira bájos, kellemes, tele jó humorral és baromi jó színészekkel. Nagyon ott van a helyén.